NCF Kompetanse.jpg

Vi trenger deg som vil spre glutenfri matglede

Norsk cøliakiforening (NCF) skal heve den glutenfrie kompetansen blant fagpersoner –  og vi søker derfor engasjerte kursholdere til kursing av ansatte på institusjoner, kokker, servitører og ansatte på skole, SFO/AKS og barnehage. Du trenger ikke formell utdanning for å bli kursholder hos.

Vi søker deg som:

  • vil være med på å løfte kompetansen om glutenfri mat
  • brenner for å skape trygghet og glutenfri matglede for barn og voksne
  • har gode formidlingsevner, gjerne kursholdererfaring
  • er løsningsorientert og selvstendig har god kjennskap til glutenfri mat

Vi kan tilby:

  • meningsfulle oppgaver som kursholder
  • kvalitetssikret kursmateriell
  • opplæring i kursinnhold og presentasjonsteknikk
  • veiledning fra NCF sentralt frivillighetskontrakt, referanser og attest

Du må gjennom opplæring og holde minimum to kurs i semesteret, enten på dagtid eller kveldstid. Arbeidet er ulønnet, alle utgifter med opplæring, kurs og reisevei dekkes av NCF.

Første opplæringssamling er i Oslo sentrum 23. september 2017, kl 10:00-16:00.

Er dette noe for deg, eller noen du kjenner? Meld din interesse til hilde.gravdal@ncf.no. Skriv hvilken målgruppe(r) du har lyst til å kurse, og noen få ord om din motivasjon for å være frivillig kursholder i NCF.

Meld din interesse

Norsk cøliakiforening satser stort på kompetanseheving i 2017. Frivillig arbeid danner grunnlaget for foreningens arbeid, og nå ser vi etter deg som brenner for å spre trygg og glutenfri matglede til andre ved å dele kunnskapen om hvordan glutenfri mat skal lages og håndteres. NCF utvikler kurs til kjøkkenpersonell for å sikre trygg glutenfri mat, der mat serveres. Det blir egne kurs for ansatte i skole/barnehage, for å sikre trivsel og trygghet for barn med behov for glutenfri mat, og til ansatte i helseinstitusjoner for eldre. Oppstart av kursene er planlagt til høsten 2017.