Basic glutenfri baking_1200x500.jpg

Basic Glutenfri Baking

I kokeboken «Basic Glutenfri Baking», får man, i tillegg til oppskrifter, også innføring i meltyper, ingredienser og bakemetoder.
 

Som vi vet, glutenfri baking er ikke alltid like enkelt å få til; resultatet kan ofte bli mindre vellykket om man baker etter vanlig fremgangsmåte, og bare bytter ut melet med glutenfritt mel. I kokeboken «Basic Glutenfri Baking», får man, i tillegg til mange oppskrifter, informasjon om hvordan bake glutenfritt; man får innføring i både meltyper, ingredienser og bakemetoder. Av oppskrifter finnes det både brødbakst, småbakst, kakebakst og matbakst. Forfatteren av boken, Mone Sæland, er førsteamanuensis, klinisk ernæringsfysiolog og husstellærer, og har i mange år utviklet gode metoder for å få til saftig og vellykket bakst. Hun har tidligere skrevet boken «Bak med spelt», og har i «Basic Glutenfri Baking» samlet sine beste oppskrifter og sin kunnskap rundt glutenfri baking.

Utgivelsesår: 2015

Klikk på logoene for mer info