Cøliakifruens glutenfrie favoritter_1200x500.jpg

Cøliakifruens glutenfrie favoritter

Wenche har hatt cøliaki i 25 år, og etter mye prøving og feiling, har hun omsider klart å knekke den glutenfrie koden og fått dreisen på glutenfri bakst.

Intensjonen med boken Cøliakifruens glutenfrie favoritter er å overbevise om at absolutt alt kan lages i en glutenfri variant. Noen av oppskriftene har gått i arv mens de fleste oppskriftene er egenkomponerte, og du vil finne mat som passer både til lunsj, middag og dessert. Og så vil du finne litt «hummer og kanari».

Wenche har satt sammen oppskrifter, bakt og dandert, mens mannen Øyvind har stilt villig opp som fotograf og storspiser. De håper at boken kan være til glede og inspirasjon, og at den kan være med på å gi deg en enklere glutenfri hverdag.

Kjøp boka på coliakifruen.wordpress.com (pris 399,-).