For godt til å være sunt_1200x500.jpg

For godt til å være sunt

Kokeboken "For godt til å være sunt" inneholder 49 enkle og sunne oppskrifter uten gluten, melk og sukker.
 

Heidi M. Oskam, forfatteren selv, tåler hverken gluten, melk eller sukker, og har testet mange oppskrifter siden hun fikk påvist allergiene sine. Etter mye prøving og feiling endte hun til slutt opp med en bunke oppskrifter – som nå har blitt til bok.

Oskam synes det finnes mange allergibøker i bokhandelen, men at disse ofte kan inneholde avanserte retter med mange vanskelige ingredienser. Derfor har hun kommet med en enkel og sunn kokebok – med tanke på mat som hverken er vanskelig å lage eller som krever mye tid. De fleste ingrediensene fås også kjøpt i dagligvarebutikker. Noen av ingrediensene (f.eks. cocosa, bokhvetemel, hampfrø, m.m.) får man tak i på helsekostbutikker.

Boken kan blant annet kjøpes på www.heidioskam.com.

Utgivelsesår: 2015

Klikk på logoene for mer info