Glutenfrie fylte horn

Bakverk Over 60 min

Horn fylt med med ost og skinke.

Ingredienser

  • 150 gr smør
  • 6 dl melk
  • 1 pk fersk gjær
  • 1 1/2 ss fiberhusk
  • 2 ts salt
  • 1 ss sukker
  • 250 gr Jyttemel
  • 500 gr Semper Mix /Finax fin melmix
  • 1 ts bakepulver
  • 1 pk ost i skiver
  • 1 pk røkt skinke i skiver
  • krydder etter ønske

Slik gjør du

  1. Smelt smøret, ha i melk og varm til fingervarm 37 grader, løs opp gjæren
  2. Visp fiberhusk ut i væsken og la det svelle 5-10 min.
  3. Ha i salt, sukker og mel
  4. Elt deigen godt i en kjøkkenmaskin
  5. Sett deigen til heving til dobbel størrelse under plast.
  6. Deles i 3 emner og kjevles ut til en rund leiv med Jyttemel
  7. Skjæres i 8 snipper
  8. Settes på bakepapirkledd stekebrett
  9. Legg på ost og skinke, ha på krydder etter smak
  10. Rulles sammen til horn.
  11. Etterheves ca 30 min.
  12. Pensles med egg og strøs med ost og krydder
  13. Stekes ved 225 grader ca 15 min. midt i ovnen.

Kilde: NCF