MENY ☰
Hva er cøliaki?
Mat & oppskrifter
Kurs
Tips & råd
Om NCF
Støtt oss
Logg inn
Hva er cøliaki?
Mat & oppskrifter
Kurs
Tips & råd
Om NCF
Støtt oss
Logg inn
Hjem
Logg inn
Medlemsblad
Medlemsblad
Kun for medlemmer
glutenFRI 1-2018
Stor test av glutenfrie knekkebrød
Kampanje: NCF skal finne 1000 barn med cøliaki
Slik hjelper du barnet ditt til å takle små og store opplevelser av urettferdighet
Sunn og smakfull bakst – fra grove ost- og skinkehorn og havrerundstykker til vegetarpai
Blodprøven som kan lette diagnostiseringen – hva er status?
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 4-2017
Ny forskning: Fruktaner vs. gluten – hva er årsaken til mageproblemer hos glutensensitive?
Test: Vi har testet glutenfrie energibarer til skituren
Smak av jul: Fristende oppskrifter som gir et friskt pust mellom de kjente og kjære rettene
Stor guide på glutenfrie produkter som har kommet ut i 2017
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 3-2017
Proffe tips til hvordan du kan gi barna matglede i en boks
Vi tester belgfruktpasta
Linn Elise fra Anno: - Livet blir bare bedre heretter
«Kan inneholde spor av …» – en sovepute?
Fermentert mat og drikke – trendy tradisjonsmat som er bra for tarmen!
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 2-2017
Slik gjør du den glutenfrie maten sunnere
Bli med på utflukt – gode tips til piknikkurven
Vi har testet glutenfritt norsk øl
Cøliaki og tannhelse: Emaljens bakside
Forskning: Hvor sunt er glutenfritt sammenlignet med glutenholdig?
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 1-2017
Mitt første år med cøliaki: En lettelse å få diagnosen!
Ingrediensguide: Hva er glutenfritt og hva er glutenholdig?
Mattrender 2017: Fra sunnhet til skamløs nytelse
Forskning: Voksne cøliakere kortere av vekst
Deilig matinspirasjon til påskekosen
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 4-2016
Test av glutenfri hotellfrokost
Stor oversikt med årets glutenfrie produkter
Julebakstradisjoner samt noen smakfulle og lekre juleoppskrifter
Ny spennende studie: Ønsker å undersøke forekomsten av cøliaki i Norge
LavFODMAP – en anerkjent diett for irritabel tarmsyndrom
Vinnerne av Årets glutenfrie bedrift
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 3-2016
Testing av glutenfri turmat til høstens fjelltur
Åpning av senter for cøliakiforskning i Oslo – vi har en veldig spennende tid foran oss!
Fargerik suppehøst – oppskrifter på lekre og fargerike supper!
Barn: Tredobling i antall barn med cøliaki
NCF tilbyr nå både mat- og bakekurs
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 2-2016
Hvetestivelse – elsket og hatet
Barn: Spiller mengde gluten i kostholdet noen rolle?
Glutenfrie reisetips Europa rundt
Test av glutenfrie lomper, hamburger- og pølsebrød
Smakfulle oppskrifter til sommeren
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 1-2016
Hva koster glutenfrie produkter i de ulike matvarekjedene?
Stor appetitt på alternative dietter
Hvor glutenfritt spiser vi egentlig?
Grovt og glutenfritt: Tips og råd til et «grovere» kosthold – og attpåtil noen gode oppskrifter
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 4-2015
Ny blodprøve kan lette diagnostisering av cøliakere
Lovisenberg Diakonale sykehus og NCF med nyåpnet poliklinikk
Årets glutenfrie produkter
Deilige mattradisjoner til julefrokosten
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 3-2015
Cøliaki, beinskjørhet og risiko for brudd
Rundbordsprat med forskerne
Kartlegging av mage- og tarmplager og cøliaki blant flyktninger
Ny matspalte: Ta middagen tilbake i høst!
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 2-2015
Virusinfeksjon – en utløsende faktor for cøliaki?
Årets NCF-kampanje: Klart du kan!
Adams Matkasse med Fri for-kasse
Reise: Europa rundt, og en liten stopp innom New York
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 1-2015
Har spisestedene merket i henhold til d e nye merkereglene?
Årets glutenfrie bedrift 2014
– Deltar i forskningsprosjekter for å hjelpe andre
Nettbasert dagligvarebutikk satser på glutenfrie varer
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 4-2014
Senter for fremragende forskning: – Med immunforsvaret i fokus
Hvordan testes glutenfrie produkter?
NCF har fått gjennomslag hos NAV
Mange hundre tusen nordmenn spiser glutenfritt uten medisinsk grunn
Julebaksten: Søtt og godt – med en litt sunnere vri
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 3-2014
Spennende forskningsprosjekt kan gi viktige svar
Skole- og barnehagestart – noen nyttige tips
Etter 40 års drift, er NCF fortsatt en viktig organisasjon?
Oppskrifter på god, saftig og glutenfri bakst!
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 2-2014
Spedbarn: Kan vi endre risikoen for cøliaki?
Undersøkelse: Glutenfri mat på sykehus
Belgfrukter – sunt, billig og bærekraftig!
Norsk cøliakiforening 40 år
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 1-2014
Ikke-cøliakisk glutensensitivitet – en av de glutenrelaterte lidelsene?
Undersøkelse: Gir skolene barn med cøliaki et likeverdig tilbud i faget Mat og helse?
Brimi, maten og fjellet
Gründeren: Det Glutenfrie Verksted
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 4-2013
Hvorfor er det spesielt viktig at nydiagnostiserte cøliakere spiser sunt?
Hvilke behandlingsmuligheter forskes det på?
NCF tester øl
Highlights fra landsmøtet
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 3-2013
Cøliaki og assosierte sykdommer
NCF tester pasta
Voksendiagnostiserte cøliakere anbefales å vaksineres mot pneumokokk
Motortalent med NCF på panseret
Logg inn for å lese digitalt
Klikk på logoene for mer info