P6300146-for-web.jpg

Elverum Familiecamp blir dessverre avlyst

Det er  med tungt hjerte vi må avlyse årets sommerleir på Elverum.

Vi hadde håpet i det lengste at det skulle la seg gjøre å arrangere vår tradisjonsrike sommerleir i slutten av juni. Men i samråd med rektor Per Egil Andersen ved Elverum Folkehøgskule, ser vi nå at det blir umulig å arrangere leir med de restriksjoner som gjelder. Vi ser derfor ingen annen løsning enn å avlyse Elverum Familiecamp 2021. Det beklager vi på det sterkeste.

Vi fikk til å gjennomføre en svært vellykket leir i fjor, men da var situasjonen en helt annen, og vi forholdt oss til nasjonale og mere forutsigbare restriksjoner. Vi står også over et mere smittsomt virus i år, som vi også vet smitter lettere blant barn.

Vi skjønner at dette er en skuffelse, spesielt for barna, men også for dere voksne. Vi i NCF er også triste i dag, og hadde håpet at meldingen fra oss var annerledes. Men det er bare å se fremover og vi lover å planlegge en super leir til neste år. Vi håper alle vil melde seg på igjen om ett år, og starter påmeldingen til den leiren allerede i starten av januar, så det er bare å følge med .

Vi håper alle holder seg friske nå i innspurten av pandemien, og ønsker alle en super sommer!

Klikk på logoene for mer info