Brustadbakeren_web.jpg

Daglig leder Tove Pedersen og bakerisjef Umidjon Shamirzaev  i Brustadbakeren. Foto: Olav Urdahl

- Folk kommer langveisfra for å kjøpe glutenfrie berlinerboller

- Etter at vi annonserte at vi begynner å selge glutenfrie berlinerboller så har responsen vært helt enorm. Flere kunder har spurt om vi kan sende varene i posten, og at de ikke har smakt berlinerboller på 20-30 år, sier daglig leder Tove Pedersen i Brustadbua. 

Brustadbua på Tjensvoll var den første søndagsåpne butikken i Stavanger, og Brustadbakeren er en viktig del av Brustadbua, og det bakes tusenvis av boller, rundstykker, brød, kaker og mye mer hver eneste uke hele året. I fjor åpnet familien også utsalg på Sola. Begge utsalgene har et stort utvalg av ferske glutenfrie varer, og de vant prisen for Årets glutenfrie konditori i 2020.
 

- Vi har hatt flere gode historier med kunder som har prøvd våre glutenfrie varer og her er en av dem: Vi hadde et hyggelig jobbmøte sammen med Maria fra Matfylket Rogaland hvor det tilfeldigvis kom opp at Maria har cøliaki. Samme dag hadde vi en runde med testing av våre nye glutenfrie berlinerboller. Maria fikk smake disse og endte opp med å spise tre stykker på rappen. Hun synes smaken var helt fantastisk og hun skjønte ikke at disse kunne være glutenfrie!

Bakerisjef Umidjon Shamirzaev har jobbet mye med produktutvikling. Og det er kjekt å se at hardt arbeid og masse testing frem og tilbake til slutt fører til at flere kan kose seg med glutenfrie bakervarer, sier daglig leder Tove Pedersen i Brustadbakeren.  

alt

Brustadbakerens berlinerboller falt i smak, og det er utrolig at de er glutenfrie, synes Maria. 

Klikk på logoene for mer info