Monica-Hellmann-i-godt-selskap1200x500.jpg

Her er Monica Hellmann i godt selskap. Fra venstre står Maj Britt Aagaard, Trine Sandberg, Monica Hellmann og Wenche Andersen fra TV2. 

Det glutenfrie verksted

– Jeg startet Det Glutenfrie Verksted fordi jeg ønsket å gjøre en forskjell. Og jeg fikk utrolig bra respons, det var tydeligvis mange som ønsket seg produkter med mindre sukker og mer fiber, forteller Monica Hellmann.

Monica Hellmann har selv dobbeltdiagnosen cøliaki og diabetes type 1, og har derfor kjent behovet for glutenfrie erstatningsprodukter som både var sunne og ga lav blodsukkerstigning. Da hun ikke fant det hun søkte på det norske markedet, bestemte hun seg for å satse selv.

- Jeg har jo fått mange personlige tilbakemeldinger som jeg får på telefon og mail, men det er én opplevelse hun husker spesielt godt:

- Det var på Matstreif i Oslo, og da kom selveste Wenche Andersen fra God Morgen Norge på TV2 og fremsnakket miksene mine til to andre profilerte matmennesker. Det var Masterchef-vinner og programleder Maj Britt Aagaard som driver matbloggen Spiselandslaget og Trine Sandberg som driver Norges største matblogg, Trines matblogg. Da ble jeg ør og glad, forteller Monica Hellmann.

Nå har det gått fem år siden hun startet opp, og produktporteføljen blir stadig utvidet.

Klikk på logoene for mer info