Kurs for kokker og servitører

Delta på kurs for kokker, servitører og annet kjøkkenpersonell, og få
kunnskapen du trenger for å servere trygg glutenfri mat.

alt

Om kurset

Visste du at «strekmunn» på mattilsynets smilefjesordning kan skyldes dårlig merking av allergener? Hvordan skal maten merkes? Hvordan skal man unngå kontaminering? Hva er glutenholdig og hva er glutenfritt? På dette kurset får du svar på alle disse spørsmålene.


  • Ta kontakt med oss for å sette opp et kurs for de ansatte i restauranten / kafeen / kantinen.

    Line Gretland, salgs- og markedskonsulent
    line.gretland@ncf.no
    479 54 035

Delta på kurs for kokker, servitører og annet kjøkkenpersonell, og få kunnskapen du trenger for å servere trygg glutenfri mat. Rådene for håndtering av glutenholdig mat kan overføres til andre allergener.

Kurset tar for seg følgende temaer:alt

  • Hva er cøliaki og hva er konsekvensene av å få i seg gluten hvis man har cøliaki.
  • Hvilken mat som er glutenholdig og hvilken mat som er glutenfri.
  • Ansvarsfordeling mellom gjest, kokk og servitør.
  • Merkeregler.
  • Praktiske tips og råd til hvordan servere, håndtere og tilberede trygg glutenfri mat.
  • Tips til god kommunikasjon for å sikre god helse og trygghet for gjester som har behov for glutenfri mat.


Se også:
Veileder om smittevern til kursdeltakere

Har fått økt kunnskapen slik at jeg kan sikre kundene 100 % glutenfri mat, og at vi behandler maten på riktig måte

Tidligere kursdeltager

Klikk på logoene for mer info