Glutenfrie oppskrifter

Her finner du oppskrifter som du kan være trygg på er glutenfrie.

Tidsbruk
  • 0 - 20 min
  • 20 - 40 min
  • 40 - 60 min
  • Over 60 min
Type rett
  • Bakverk
  • Kaker og desserter
  • Varmretter
  • Salater
  • Annet
Grovt gulrot- og quinoabrød_2_1200x500.jpg

Grovt gulrot- og quinoabrød

Å tilsette revet gulrot i brød gir en god smak og en økt saftighet og holdbarhet.

Eplepai.jpg

Glutenfri eplekake

Saftig glutenfri eplekake som smaker like godt til kaffekosen som dessert.

Fruktbrød med blåbær_1200x500.jpg

Fruktbrød med blåbær

Et deilig og glutenfritt fruktbrød laget med blåbær passer fortreffelig til modne oster. Perfekt til litt kveldskos eller som avslutning på en større middag.

Viltgryte med sopp og tyttebær_1200x500_2.jpg

Viltgryte med sopp og tyttebær

Med denne herlige viltgryten skaper du fest på bordet. Her er det brukt reinskav, men du kan variere med hjort, elg eller det du måtte ha for hånden. Godt og naturlig glutenfritt blir det uansett!

olivenbrød3.jpg

Grovt eltefritt olivenbrød

En skive godt, fersk brød, med et bredt lag smør over er et godt tilbehør til de fleste retter. I dette eltefrie brødet er det tilsatt oliven og rosmarin for å gi en ekstra saftig smak og gi assosiasjoner til varme kvelder ved Middelhavet.

Blåbærpai_1200x700.jpg

Blåbærpai

Lag en deilig, glutenfri blåbærpai i sommer!

Søtpotet_1200x500_2.jpg

Suppe med søtpotet, kokosmelk og kardemomme

En velsmakende asiatiskinspirert suppe.

urtepizza.jpg
Kun for medlemmer

Urtepizza

Denne urtepizzaen er en krysning mellom pizza og hvitløksbrød, og passer som tilbehør til det meste. Den smaker også veldig godt i seg selv, toppet med fersk spekeskinke og cherrytomater.

Smuldrepai med multer_1200x500_2.jpg
Kun for medlemmer

Smuldrepai med multer

Denne glutenfrie smuldrepaien med multer er god som gull. Den er lettvint å lage, og smaker ekstra godt med litt vaniljeis til.

Klikk på logoene for mer info