Pepperkaker2_1196x500.jpg

Pepperkaker

Jul Over 60 min

Glutenfrie pepperkaker til å spise opp!

Ingredienser

150 g smør
1 dl mørk sirup
100 g sukker
1 dl fløte
1/2 ts ingefær
1/2 ts malt nellik
1/4 ts malt pepper
2 ts kanel
1 ts bakepulver
250 g Semper Mix
250 Schär Mix C

Slik gjør du

  1. Smelt smør, sirup og sukker over svak varme. Rør til sukkeret er smeltet. Trekk kasserollen til side og avkjøl litt (ca 15 minutter).
  2. Rør inn fløte og krydder.
  3. Tilsett mel og bakepulver og rør godt sammen.
  4. La deigen stå kaldt en times tid slik at den blir lett å kjevle og forme.
  5. Del deigen i passende biter som oppbevares kaldt til de skal kjevles.
  6. Kjevle tynt (ca. 3 mm) og trykk ut med pepperkakeformer.
  7. Stekes midt i ovnen ved 175 grader i ca. 8 minutter.

Klikk på logoene for mer info