148620609_817735645751643_459206388088476264_n.jpg

Lettvint og deilig glutenfri pasta à la Tik Tok

0 - 20 min

Superlettvint og kjempegod glutenfri pastarett inspirert av Tik Tok med kremete fetaost, hvitløk og urter. Lager seg selv i ovnen, mens du kan gjøre andre ting.

Ingredienser

2 porsjoner

  • 200 g fetaost
  • 300 g cherrytomater
  • 3 sjalottløk
  • 3 fedd hvitløk
  • 2 vårløk
  • 1 klunk olivenolje
  • Krydder  etter ønske - salt, pepper, oregano, chili (du kan også bruke timian, basilikum)
  • Glutenfri pasta - vi brukte Barillas Casarecce som  er laget 100% av kikerter

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 grader og finn frem en ildfast form.
  2. Legg fetaosten i formen sammen med tomatene.
  3. Skjær løk og vårløk i skiver og dryss over osten, hold av litt av de grønneste skivene fra vårløken til pynt på toppen når retten er ferdig. Press hvitløksfeddene og ha i.
  4. Kutt chili og ha på krydder. Ringle over en god klunk med olivenolje.
  5. Sett formen i stekeovnen i 30 minutter.
  6. Kok pastaen etter anvisningen på pakken og hell av vannet.
  7. Ta formen ut av ovnen og rør godt sammen. Ha i pastaen og bland. Pynt med litt ekstra urter og de grønne vårløkskivene og server.

 

Klikk på logoene for mer info