Anettes Pannekaker 4.jpg

Hurra - det er glutenfrie pannekaker til middag!

0 - 20 min

Glutenfrie pannekaker er en kjapp og deilig middag både store og små elsker. Enten du serverer dem med syltetøy, sukker, bær eller kanskje litt bacon er dette en real familiefavoritt.

Ingredienser

3 egg

5 dl melk

2 dl glutenfritt mel*

1/2-1 ts salt

1 ss smør/margarin

Slik gjør du

  1. Visp eggene sammen med litt av melken
  2. Tilsett salt og glutenfritt mel
  3. Hell i mer melk etter hvert som du visper
  4. La røren svelle ca 30 min
  5. Tilsett smeltet smør og mer melk hvis røren er for tykk
  6. Stekes i stekepanne eller på takke

 

*Bruk fint glutenfritt mel, eventuelt lag en litt grovere variant ved å bytte ut en liten del av det fine melet med glutenfritt havremel.

Tips til serveringen: Server med syltetøy, friske bær, sirup eller sukker på, eller legg på stekt løk, sopp og bacon til en middagsrett.

 

Foto: Anette Årsland

Klikk på logoene for mer info