www.jpg

Lettvinte wienerbrød

Bakverk 40 - 60 min

La duften fra disse lettvinte wienerbrødene spre seg i huset!

Ingredienser

125 g smør/margarin

2 dl melk

2 1/2 dl glutenfritt mel

3-4 egg

1 pk vaniljekrem

Slik gjør du

1. Smelt smør, tilsett melk og kok opp.

2. Hell væsken i bakebollen og rør inn melet til en fast deig.

3. Avkjøl litt.

4. Tilsett ett egg om gangen og rør kraftig så deigen samler seg mellom hvert egg. Deigen skal kunne falle tungt fra skjeen

5. Settes på bakepapir med skje.

6. Sprøyt en dæsj med vaniljekrem på hver bolle.

7. Stek ved 190 grader i ca. 25 min midt i ovnen. Viktig: ikke åpne ovnen under steking!

8. Avkjøl og pynt med melisglasur.

Klikk på logoene for mer info