MENY ☰
Cøliaki
Glutenfri mat & oppskrifter
Kurs
Tips & råd
Forskning
Om NCF
Støtt oss
Logg inn
Cøliaki
Glutenfri mat & oppskrifter
Kurs
Tips & råd
Forskning
Om NCF
Støtt oss
Logg inn
Hjem
Logg inn
Medlemsblad
Medlemsblad
Kun for medlemmer
glutenFRI 4-2020
Les om da artist Ingebjørg Bratland fikk cøliaki til jul, og få hennes beste oppskrifter
Her er superkornene vi bør spise mer av
Nytt fra forskning
Nye oppskrifter til julens festlunsj
Se også:
Om glutenFRI
I
Annonsering
Utgivelsesplan
I
Arkiv
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 3-2020
I fin form – deilige høstoppskrifter
Treningsfrue Camilla Aastorp:
– Har blitt en sunnere versjon av meg selv
Høst og tid for tur: Få tips til mat & drikke
NCFs kampanje: Glutenfri matglede!
Test av nettbutikker: Hvor er det billigst å handle?
Se også:
Om glutenFRI
I
Annonsering
Utgivelsesplan
I
Arkiv
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 2-2020
Sykkelproff med cøliaki:
Edvald Boasson Hagen
Cøliaki i koronaens tid
Vi utvider nettpraten: Få råd om ernæring og glutenfri bakst
Gravid med cøliaki: – Bør jeg ta noen ekstra hensyn?
Se også:
Om glutenFRI
I
Annonsering
Utgivelsesplan
I
Arkiv
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 1-2020
Vårlig bakst
Norske cøliakiforskere ser lyst på fremtiden
Sparetips: Bedre og billigere å bake selv
Grunnstønaden: Dette skaper ikke tillit til politikerne
Glutenfri mesterkokk på hjemmebane: Tom Victor Gausdal
Se også:
Om glutenFRI
I
Annonsering
Utgivelsesplan
I
Arkiv
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 4-2019
Ny drakamp om grunnstønaden
Glutenfrie nyheter 2019
Tradisjonelle kaker til jul
Test gluteninnholdet hjemme
Forskning: Mye gluten kan gi mer cøliaki
Se også:
Om glutenFRI
I
Annonsering
Utgivelsesplan
I
Arkiv
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 3-2019
Pasienten står sentralt i forskningen
Grunnstønaden: Avslag, avslag, gjennomslag!
Perfekte paier til lune høstdager
Ultraprosessert mat – verre enn sitt rykte?
18 tips til deg som er nydiagnostisert
Se også:
Om glutenFRI I Annonsering
Utgivelsesplan I Arkiv
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 2-2019
Reddet av musikken:
Endre Gryting (22) fra The Voice
Når glutenfritt ikke er nok
Sommerens beste kaker
Forskning: Kan gluten i
barnemat føre til cøliaki?
12 glutenfrie øl til sommeren
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 1-2019
Tarmbakterie kan medvirke til cøliaki
Slik følger du opp barn med cøliaki
Herlig hverdagsmat i én gryte
Sine (23) er vegetarianer og cøliaker
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 4-2018
Forskning på fatigue og cøliaki
Bak med surdeig - vi gir deg oppskriftene
Disse nye produktene kom i 2018
God glutenfri festmat
NCF kjemper for grunnstønaden
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 3-2018
Lun høstmat kokt på kraft og deilige kaker
Immunforsvarets hemmeligheter
Ny forskning: Når glutenfritt kosthold ikke er nok
Årets kampanje: 10 000 barn kan gå uten riktig diagnose
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 2-2018
Tipsene som gir deg glutenfri reiselyst
Dobbeldiagnose cøliaki og diabetes
Siste nytt om "cøliakipillen".
Smakfulle oppskrifter til lyse kvelder
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 1-2018
Stor test av glutenfrie knekkebrød
Kampanje: NCF skal finne 1000 barn med cøliaki
Slik hjelper du barnet ditt til å takle små og store opplevelser av urettferdighet
Sunn og smakfull bakst – fra grove ost- og skinkehorn og havrerundstykker til vegetarpai
Blodprøven som kan lette diagnostiseringen – hva er status?
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 4-2017
Ny forskning: Fruktaner vs. gluten – hva er årsaken til mageproblemer hos glutensensitive?
Test: Vi har testet glutenfrie energibarer til skituren
Smak av jul: Fristende oppskrifter som gir et friskt pust mellom de kjente og kjære rettene
Stor guide på glutenfrie produkter som har kommet ut i 2017
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 3-2017
Proffe tips til hvordan du kan gi barna matglede i en boks
Vi tester belgfruktpasta
Linn Elise fra Anno: - Livet blir bare bedre heretter
«Kan inneholde spor av …» – en sovepute?
Fermentert mat og drikke – trendy tradisjonsmat som er bra for tarmen!
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 2-2017
Slik gjør du den glutenfrie maten sunnere
Bli med på utflukt – gode tips til piknikkurven
Vi har testet glutenfritt norsk øl
Cøliaki og tannhelse: Emaljens bakside
Forskning: Hvor sunt er glutenfritt sammenlignet med glutenholdig?
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 1-2017
Mitt første år med cøliaki: En lettelse å få diagnosen!
Ingrediensguide: Hva er glutenfritt og hva er glutenholdig?
Mattrender 2017: Fra sunnhet til skamløs nytelse
Forskning: Voksne cøliakere kortere av vekst
Deilig matinspirasjon til påskekosen
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 4-2016
Test av glutenfri hotellfrokost
Stor oversikt med årets glutenfrie produkter
Julebakstradisjoner samt noen smakfulle og lekre juleoppskrifter
Ny spennende studie: Ønsker å undersøke forekomsten av cøliaki i Norge
LavFODMAP – en anerkjent diett for irritabel tarmsyndrom
Vinnerne av Årets glutenfrie bedrift
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 3-2016
Testing av glutenfri turmat til høstens fjelltur
Åpning av senter for cøliakiforskning i Oslo – vi har en veldig spennende tid foran oss!
Fargerik suppehøst – oppskrifter på lekre og fargerike supper!
Barn: Tredobling i antall barn med cøliaki
NCF tilbyr nå både mat- og bakekurs
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 2-2016
Hvetestivelse – elsket og hatet
Barn: Spiller mengde gluten i kostholdet noen rolle?
Glutenfrie reisetips Europa rundt
Test av glutenfrie lomper, hamburger- og pølsebrød
Smakfulle oppskrifter til sommeren
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 1-2016
Hva koster glutenfrie produkter i de ulike matvarekjedene?
Stor appetitt på alternative dietter
Hvor glutenfritt spiser vi egentlig?
Grovt og glutenfritt: Tips og råd til et «grovere» kosthold – og attpåtil noen gode oppskrifter
Logg inn for å lese digitalt
Klikk på logoene for mer info