Glutenfrie produsenter

Et utvalg glutenfrie produsenter.

ANNONSER

Semper

I over 25 år har Semper levert glutenfrie produkter til cøliakere. Vi mener at alle har rett til variasjon og matglede, og det driver oss til å utvikle nye produkter og forbedre de som allerede finnes. Semper har et bredt utvalg glutenfrie basisprodukter som brød, knekkebrød, glutenfrie melblandinger, pasta, frokostblanding og kjeks. For å gjøre det enklere å velge sunnere, er noen av produktene våre nøkkelhullsmerket. Vi har en nordisk profil på mange produkter, og knekkebrødet bakes i egen knekkebrødfabrikk i Sverige. I Norge er Semper markedsleder på glutenfritt. Som vi sier i Semper: Full av glede – fri for gluten.

alt

semperglutenfritt.no   I   Facebook   I   Instagram   I   E-post

 

 


Møllerens

Møllerens er opptatt av å skape de aller beste smaksopplevelsene som hele familien vil like, uavhengig av matallergier. Det er derfor vi har utviklet vår glutenfrie serie bestående av to glutenfrie melblandinger (Fin og Grov) og seks glutenfrie bakemikser (Fiberbrød, Grovbrød, Grove rundstykker, Pizzabunn, Boller og Muffins). I Møllerens har vi fokus på å utvikle glutenfrie produkter med lavt salt- og sukkerinnhold, uten hvetestivelse og med mer fiber.
alt
 

mollerens.no   I   Facebook   I   Instagram   I   LinkedIn   I   E-post 

 


Fria

altFria har et bredt sortiment av glutenfrie, fryste bakeriprodukter. Disse fås kjøpt i de fleste dagligvarebutikker. Går du inn på nettsiden vår kan du se nærmere på alt det gode vi har å tilby; ferdig oppskåret brød, rundstykker og baguetter, boller, hamburger- og pølsebrød, sjokoladekake og pizza. Glutenfritt for alle tenkelige smaker og stunder!

fria.no   I   Facebook   I   Instagram   I   E-post  

 


Schär

altSchär er størst på glutenfritt i Europa og finnes i de fleste land hvor du reiser på ferie! Siden 1981 har Dr. Schär produsert glutenfrie produkter. Alle produktene er naturlig glutenfrie og vi bruker ikke hvetestivelse. Produktene har derfor ikke spor av gluten. I stedet for hvetestivelse, bruker vi kun naturlige råvarer og tilberedningsmetoder. Et eksempel på dette er surdeig, som gir en optimal konsistens og smak. Schär sine produkter har et høyt innhold av fiber, mindre sukker og salt og de fleste produktene er laktosefrie. Vi har et bredt utvalg innen brød, pasta, pizza, søte og salte kjeks, frokostblandinger og mel i norske butikker.

schaer.com   I   Facebook   I Instagram   I   Twitter   I Pinterest   I YouTube

 


Helios

alt

Helios drives av en lidenskap for ren og bærekraftig mat. Helt siden 1969 har vi jobbet for å gjøre det lett å velge mat som både smaker godt og gjør godt – både for deg og for planeten vår. Våre produkter er alltid økologiske og inneholder aldri billige fyllstoffer eller kunstige tilsetninger – kun rene, naturlige råvarer. Dyrket, høstet og foredlet med kjærlighet. Helios tilbyr glutenfrie bakemikser, pasta og quinoamel, samt et utvalg tørrvarer som chia, quinoa og havregrøter. Felles for dem alle er at de er basert på kun naturlige ingredienser, noe som gir et høyere innhold av fiber og protein enn hva som er vanlig.

Helios – ren matglede siden 1969

helios.no   I   Facebook   I   Instagram   I   E-post

 

Klikk på logoene for mer info