Nettbutikker

Her finner du et utvalg nettbutikker som selger glutenfrie produkter.

ANNONSER


altCarePacks

På CarePacks får du kjøpt SnackPack – en pakke som inneholder sunne glutenfrie alternativer til snacks, som ulike barer, mini müsli, smoothie, oliven og lignende. Produktene inneholder mindre sukker, salt, tilsetningsstoffer og kalorier.

carepacks.co   I   Facebook

 


SOMA.noalt

På soma.no finner du glutenfrie varer som mel og melmikser, müsli, gryn, pasta, lasagne, grøter, og barer. I tillegg har soma.no en rekke glutenfrie wraps, bakemikser, kjeks og chips. Som medlem i NCF får du 25 % på alle glutenfrie varer i nettbutikken. Bruk rabattkode ved betaling og rabatten trekkes fra (koden finner du ved å logge deg inn på ncf.no/medlem). NB! Ikke alt i nettbutikken er glutenfritt, rabatten gjelder kun de glutenfrie varene.

www.soma.no  I  Facebook  I  Instagram  I  E-post

 


Funksjonell matalt

Funksjonell Mat tilbyr produkter som gjør det lettere å leve sunt. I vår nettbutikk finner du ulike glutenfrie meltyper, som mandelmel og sesam-mel. Vi kan også tilby brødmix og kakemix som er uten både hvetemel og sukker (flere glutenfrie meltyper og bakemixer er under utvikling). Bestiller du for over 800 kr får du varene gratis tilsendt.

butikk.funksjonellmat.no  I  Facebook  I  21 89 98 00

 


Naturlig glutenfrittalt

Naturlig glutenfritt tilbyr økologiske glutenfrie melblandinger, granola og kjeks som er målt til under 5 ppm med ELISA Assay-test. Bakeblandingene har god bakeevne og kan knas som en vanlig hvetedeig etter å ha vært i mikseren. Varene leveres på døren én gang i uken i Oslo og Akershus, og sendes med Bring klimanøytral pakke til resten av landet.

www.naturligglutenfritt.no  I  Facebook  I  928 85 724

 


Allergikost

altHos oss er alt glutenfritt! Vi er spesialister på de fleste matallergier, og i vår nettbutikk vil du til enhver tid finne både vanlige basisvarer og nyheter til gunstige priser. Vi har også gourmet- og lavkarboprodukter.

www.allergikost.no  I  Facebook  I  32 80 04 24

 

Klikk på logoene for mer info