Hvorfor bruker ikke Fjordland glutenfri soyasaus i sine produkter?

Hei. Lurer på om dere veit årsaken til at Fjordland bruker soyasaus m/hvete i sine produkter og hvorfor de generelt ikkje bryr seg om allergenproblematikken mange har? Alle andre produsenter av ferdigmiddag unngår t.d gluten i alle retter dette er mulig. Er dette noe NCF kan ta videre med Fjordland? Eg har prøvd sjølv, men får bare svadasvar om at det t.d ikkje er mulig å bruke glutenfri soyasaus. Dette finner eg merkelig, siden alle andre produsenter (Coop, Fersk & Ferdig, Toro og Heimefrå) klarer dette helt fint. Føler på ein måte at dei berre ignorerer alle med cøliaki. Akkurat gluten er jo faktisk ingen problem å unngå i middagslaging!!!

Lise svarer

Vi vet ikke hvorfor de bruker vanlig soyasaus, men vi kan godt ta det videre med dem. 

Klikk på logoene for mer info