Vinterleir_1200x500.jpg

Nye vennskap og gode minner

Nok en gang ble året sparket i gang på best tenkelig vis – vinterleir med NCFU!

 

alt

I år tok 45 flotte leirdeltakere turen til Geilo. Her bodde vi på en fantastisk fin hytte med innendørs basseng, boblebad og badstue. Torsdagen kom deltakerne til dekket bord i det de ankom hytta, og det var en sulten gjeng som spiste seg mette på taco før vi hadde kleinerunden og speed dating for å bli bedre kjent.

Fredag og lørdag dro vi ut for å kose oss i det vakre vinterværet. De aller fleste tilbragte dagen i slalombakken med sol og perfekt føre. Noen dro også ut på tur med langrennsski og akebrett, selvfølgelig med sjokolade og kakao i sekken.

Akekonkurranse

Fredagens middag var nydelig laksepakke med ris og salat, mens vi på lørdag fikk servert en fantastisk treretters under festmiddagen. Som alltid ble det noen sene kvelder og trøtte tryner på morgenen, men stemningen var på topp fra morgen til kveld. Vi hadde også konkurranser både innendørs og utendørs, og med konkurranseinstinktet på topp var det flere som fikk eggedosis over hodet og trosset kulda for å ake raskest.

Vi spiste også gode kaker og masse digg snacks. Helgen bød på mange nye vennskap og gode minner. Vi håper alle hadde en fantastisk fin vinterleir.

Sees igjen på sommerleiren!

Tre på leir:alt

Lena Alexandra Johansen

1. Hvorfor dro du på vinterleir?
Jeg dro på vinterleir først og fremst fordi jeg ville møte folkene igjen, men den gode maten er absolutt ett pluss.
2. Hva var det gøyeste på leiren?
Det er mye å velge mellom, men på denne leiren hadde vi tilgang på basseng, så det gøyeste må vel være badingen!
3. Kommer du tilbake neste år?
Selvfølgelig!

 

 

alt

William Røkholt

1. Hvorfor dro du på vinterleir?
Jeg dro på vinterleiren fordi jeg ville prøve noe nytt og treffe nye folk. Det virket også som om det var en spennende tur, og man fikk møte mennesker med samme type behov som seg selv. Det er alltid godt å vite at man ikke er alene.
2.  Hva var det gøyeste på leiren?
Det morsomste på leiren var å kjøre ski, men også at det var utrolig mye å velge mellom. Bading, ski og mange aktiviteter gjorde det veldig underholdende.
3.  Kommer du tilbake neste år?
Jeg kommer tilbake neste år!

Det er alltid godt å vite at man ikke er alene.

alt

Eirin Vikan

1. Hvorfor dro du på vinterleir? 
Æ dro på vinterleir fordi etter æ har vært på leir tiliar så får man så gode venna, så æ dro på leir fer å møt dæm igjæn – og så fer å få nån daga med kos og aktiviteta og litt bort fra hverdagen.

2. Hva var det gøyeste på leiren?
Det morsomste på leir va det sosiale på kveldan, når vi sitt i sofaen og snakke mens vi høre på musikk og får servert snacks, det e kjempe kos.

3. Kommer du tilbake neste år?
Jaaaa, æ kjæm tebake neste år, heilt klart.