Glutenfrie produsenter

Et utvalg glutenfrie produsenter.

ANNONSER

Jytte

altJytte tilbyr mel rett fra Holmen Crisp sin glutenfrie mølle på Toten. I nettbutikken finner du tradisjonelle forbrukerpakninger av Jytte Arv, Fibra, Teff og 5 Slag samt storhusholdningssekker med de samme melblandingene samt rent mel fra ris, mais, bokhvete, teff. Alltid malt og pakket etter bestilling for å sikre fersk og nymalt mel rett til kunden. Vi har også bokhveteskall til putefyll til yogaputer eller for god søvn.

Nettbutikk  I  holmen-crisp.no  I  Facebook Instagram

 


Allergikost alt

Allergikost.no drives av Jonassen & Co AS, som startet opp i 1972 og er idag en av Norges ledene firma innen allergimat. Vi er spesialister på de fleste matallergier. I vår nettbutikk vil du til enhver tid finne både vanlige basisvarer og nyheter til gunstige priser. Jonassen & Co AS er en innovativ aktør på markedet som presenterer kontinuerlig nye og spennende produkter. Norges beste utvalg av glutenfrie varer. Kjøp trygt, hos oss er alt glutenfritt! Har du noen spørsmål til oss, nøl ikke med å ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne!

Nettbutikk   |   Facebook   |   E-post

 


altLerøy

Lerøy Seafood er med sine merkevarer, Lerøy og Norway Seafoods, opptatt av å tilby forbrukerne sunne, smaksrike og gode, norskproduserte produkter. Våre leverandører av panering har en egen fabrikk for gluten- egg- og meierifrie produkter, som garanterer helt rene ingredienser. I en standard panering vil hvetemel være en av nøkkelingrediensene – vi har erstattet dette med en sprø blanding av kikerter, ris, potet og maismel. Selvsagt fri for palmeolje!

Lerøy Seafood   |   Facebook   |   Instagram   |   E-post

 


Møllerens

 

altMøllerens er opptatt av å skape de aller beste smaksopplevelsene som hele familien vil like, uavhengig av matallergier. Det er derfor vi har utviklet vår glutenfrie serie bestående av to glutenfrie melblandinger (Fin og Grov) og seks glutenfrie bakemikser (Fiberbrød, Grovbrød, Grove rundstykker, Pizzabunn, Boller og Muffins). I Møllerens har vi fokus på å utvikle glutenfrie produkter med lavt salt- og sukkerinnhold, uten hvetestivelse og med mer fiber.

mollerens.no  I  Facebook  I  Instagram  I  LinkedIn  I  E-post

 


Fria

altFria har et bredt sortiment av glutenfrie, fryste bakeriprodukter. Disse fås kjøpt i de fleste dagligvarebutikker. Går du inn på nettsiden vår kan du se nærmere på alt det gode vi har å tilby; ferdig oppskåret brød, rundstykker og baguetter, boller, hamburger- og pølsebrød, sjokoladekake og pizza. Glutenfritt for alle tenkelige smaker og stunder!

fria.no  I  Facebook  I  Instagram  I  E-post  

 


Schär

altSchär er størst på glutenfritt i Europa og finnes i de fleste land hvor du reiser på ferie! Siden 1981 har Dr. Schär produsert glutenfrie produkter. Alle produktene er naturlig glutenfrie og vi bruker ikke hvetestivelse. Produktene har derfor ikke spor av gluten. I stedet for hvetestivelse, bruker vi kun naturlige råvarer og tilberedningsmetoder. Et eksempel på dette er surdeig, som gir en optimal konsistens og smak. Schär sine produkter har et høyt innhold av fiber, mindre sukker og salt og de fleste produktene er laktosefrie. Vi har et bredt utvalg innen brød, pasta, pizza, søte og salte kjeks, frokostblandinger og mel i norske butikker.

schaer.com  I  Facebook  I  Instagram  I  Twitter  I  YouTube