Månedens produkt og våre annonsører
Desember:
Havrebrød fra Klæbu Bakeri
-
Uten melk
- Uten hvetestivelse
- Nøkkelhullmerket
- Et av de groveste glutenfrie brødene på markedet (65 % grovhet)
- Laget med 33 % havregryn
- Mettende
- Uskåret for bedre holdbarhet etter tining (3–4 dager i pose),
og skivetykkelsen bestemmer du selv
Du finner det i frysedisken hos alle Coop Extra, Coop Mega og Coop Obs,
i tillegg til utvalgte Rema-, Meny- , Spar og Bunnprisbutikker.
VÅRE ANNONSØRER
Klæbu Bakeri
Klæbu Bakeri har vært leverandør av glutenfrie kvalitetsprodukter siden 2012. Ingrid og Frode Gerhardsen etablerte Klæbu Håndbakeri på 20 kvm i sokkeletasjen hjemme i 2012. Etter eventyrlig vekst de neste årene måtte vi se oss om etter større lokaler. I dag er vi et moderne bakeri på 1100 kvm som leverer glutenfri kvalitetsbakst til dagligvarebutikker og serveringssteder i hele Norge.
I 2024 endret vi navnet fra Klæbu Håndbakeri til det litt kortere Klæbu Bakeri. Vi mener dette navnet er mer passende for det bakeriet vi er dag, selv om mye av produksjonen fortsatt blir gjort for hånd. Bakst med god smak og høy kvalitet er fortsatt det viktigste for oss, og det er ingen grunn til at glutenfritt ikke skal kunne smake magisk godt!
glutenfritt.no | Facebook | Instagram | Kundeservice
Jytte
Jytte tilbyr mel rett fra Holmen Crisp sin glutenfrie mølle på Toten. I nettbutikken finner du tradisjonelle forbrukerpakninger av Jytte Arv, Fibra, Teff og 5 Slag samt storhusholdningssekker med de samme melblandingene samt rent mel fra ris, mais, bokhvete, teff. Alltid malt og pakket etter bestilling for å sikre fersk og nymalt mel rett til kunden. Vi har også bokhveteskall til putefyll til yogaputer eller for god søvn.
Nettbutikk I holmen-crisp.no I Facebook I Instagram
Lerøy
Lerøy Seafood er med sine merkevarer, Lerøy og Norway Seafoods, opptatt av å tilby forbrukerne sunne, smaksrike og gode, norskproduserte produkter. Våre leverandører av panering har en egen fabrikk for gluten- egg- og meierifrie produkter, som garanterer helt rene ingredienser. I en standard panering vil hvetemel være en av nøkkelingrediensene – vi har erstattet dette med en sprø blanding av kikerter, ris, potet og maismel. Selvsagt fri for palmeolje!
Lerøy Seafood | Facebook | Instagram | E-post
Schär
Schär er størst på glutenfritt i Europa og finnes i de fleste land hvor du reiser på ferie! Siden 1981 har Dr. Schär produsert glutenfrie produkter. Alle produktene er naturlig glutenfrie og vi bruker ikke hvetestivelse. Produktene har derfor ikke spor av gluten. I stedet for hvetestivelse, bruker vi kun naturlige råvarer og tilberedningsmetoder. Et eksempel på dette er surdeig, som gir en optimal konsistens og smak. Schär sine produkter har et høyt innhold av fiber, mindre sukker og salt og de fleste produktene er laktosefrie. Vi har et bredt utvalg innen brød, pasta, pizza, søte og salte kjeks, frokostblandinger og mel i norske butikker.
schaer.com I Facebook I Instagram I Twitter I YouTube