Nettbutikker

Her finner du et utvalg nettbutikker som selger glutenfrie produkter.

ANNONSER


altDet Glutenfrie Verksted

Det Glutenfrie Verksted har et rikt utvalg av glutenfrie og økologiske bakemikser, en egen «rent mel i posen» serie i tillegg til glutenfritt på 1-2-3. Etter mange henvendelser og forespørsler har vi åpnet nettbutikk hvor du enkelt kan klikke hjem dine favoritter fra Det Glutenfrie Verksted.

Nettside  |  Facebook  |  Instagram  |  YouTube


SOMA.noalt

På soma.no finner du glutenfrie varer som mel og melmikser, müsli, gryn, pasta, lasagne, grøter, og barer. I tillegg har soma.no en rekke glutenfrie wraps, bakemikser, kjeks og chips.  NB! Ikke alt i nettbutikken er glutenfritt.

soma.no  I  Facebook  I  Instagram  I  E-post

 


Funksjonell matalt

Funksjonell Mat tilbyr produkter som gjør det lettere å leve sunt. I vår nettbutikk finner du ulike glutenfrie meltyper, som mandelmel og sesam-mel. Vi kan også tilby brødmix og kakemix som er uten både hvetemel og sukker (flere glutenfrie meltyper og bakemixer er under utvikling). Bestiller du for over 800 kr får du varene gratis tilsendt.

butikk.funksjonellmat.no  I  Facebook  I  21 89 98 00

 


Naturlig glutenfrittalt

Naturlig glutenfritt tilbyr økologiske gluten- og melkefrie bakeblandinger, mel og bakevarer av steinmalt kvalitet med god bakeevne og lite salt. Det brukes fiber- og næringsrike frø og pseudokorn som sorghum, amaranth og kikerter i blandingene. En pose gir ett brød eller ett brett med rundstykker og egner seg også til focaccia, pizza, baguetter, boller, lapper og pannekaker. Orker du ikke å bake? da kan du kjøpe bakevarer og knekkebrød som Den Gode Baker lager av bakeblandingene. Varene blir sendt ut med klimanøytral pakke i posten, eller med el-sykkel/bil i Oslo. Kjører du forbi lageret, kan du hente selv etter avtale.

naturligglutenfritt.no  I  Facebook  I  92 88 57 24

 


Allergikost

altHos oss er alt glutenfritt! Vi er spesialister på de fleste matallergier, og i vår nettbutikk vil du til enhver tid finne både vanlige basisvarer og nyheter til gunstige priser. Vi har også gourmet- og lavkarboprodukter.

allergikost.no  I  Facebook  I  32 80 04 24

 


DiggBox

DiggBox er en norsk nettbutikk for glutenfri, vegansk, lavkarbo og LavFODMAP mat.
altVår misjon er å gjøre ditt kosthold enklere og mer variert ved å tilby unike og smakfulle produkter som er tilpasset din livsstil.Uansett om du har matallergier og intoleranser, eller har valgt å følge et bestemt type kosthold, skal du ikke føle at det går utover smaken.Å handle hos oss er enkelt, raskt og problemfritt takket være en moderne nettbutikk med fleksible betalings- og leveringsbetingelser.Vi tilbyr en rask levering (2 – 3 virkedager) fra vårt lager i Oslo, gratis frakt på ordre over 999 kroner, samt utmerket og personlig kundeservice.

Velkommen til vårt univers av smaksrike og spennende produkter som lyser opp i hverdagen!

diggbox.no  I  Facebook  I  Instagram