Bedriftskurs

Norsk cøliakiforening arrangerer kurs for bedrifter om trygg glutenfri mat. Kurset arrangeres på norsk eller engelsk etter ønske, og skreddersys etter bedriftens behov. Kurset arrangeres fysisk, eller som nettkurs med en presentasjon som inkluderer aktuelle temaer, eksempler, tips og spørsmålsrunde med Q&A. Undersøkelser og gruppeoppgaver kan også tilføyes i kurset. Kursdeltakere mottar kursbevis for deltakelse.

 

Ønsker du et tilbud på bedriftskurs? 

Ta kontakt med Line Bjørndal Gretland eller Hilde Gravdal  for spørsmål, informasjon eller ved interesse for bedriftskurs.  

alt

 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
Kursprogrammet tar utgangspunkt i temaene:

- Hva er cøliaki og andre typer glutenintoleranse?

- Hva er konsekvensene av å få i seg gluten om man ikke tåler det?

- Hvilken mat er glutenholdig, og hvilken mat er glutenfri?

- Hvordan tilrettelegge for trygg glutenfri mat?

- Rutiner og kommunikasjon med gjest/kunde

 

Norsk cøliakiforening har arrangert kurs i samarbeid med:    

            
alt              alt                        alt                                                                            

 

 

 

Klikk på logoene for mer info