Tilbake
Cøliaki
Cøliaki
Hva er cøliaki?
Glutenintoleranse
Barn
Ungdom
Voksne
Spør våre eksperter
FAQ
Test deg
Grunnstønad
Reisetips
Brosjyrer
For helsepersonell
Digitale foredrag
Spør våre eksperter
Send inn spørsmål
Spørsmålsarkiv
Glutenfri mat
Glutenfri mat
Oppskrifter
Kosthold og ernæring
Ingredienser
Lær å bake glutenfritt
Oppskriftshefter
Kokebøker
Alkohol
Glutenfrie produkter
Kurs
Alle kurs
Bakekurs
Nettkurs for skole og barnehage
Nettkurs for helsesykepleiere
Nettkurs for nydiagnostiserte
Nettkurs for helseinstitusjoner
Forskning
Forskning
Siste innen forskning
Forskningsfondet for cøliaki
Støtt forskning
Søk om midler
Forskerkonferansen
Om oss
Om oss
Organisasjonen
Hva gjør NCF?
Støtt vårt arbeid
Medlemsfordeler
Kontakt oss
Søkefelt
Søk
Støtt oss
Bli medlem
Logg inn
Hjem
Om NCF
Medlemsfordeler
Medlemsbladet glutenFRI
Arkiv
Arkiv
Kun for medlemmer
glutenFRI 2-2017
Slik gjør du den glutenfrie maten sunnere
Bli med på utflukt – gode tips til piknikkurven
Vi har testet glutenfritt norsk øl
Cøliaki og tannhelse: Emaljens bakside
Forskning: Hvor sunt er glutenfritt sammenlignet med glutenholdig?
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 1-2017
Mitt første år med cøliaki: En lettelse å få diagnosen!
Ingrediensguide: Hva er glutenfritt og hva er glutenholdig?
Mattrender 2017: Fra sunnhet til skamløs nytelse
Forskning: Voksne cøliakere kortere av vekst
Deilig matinspirasjon til påskekosen
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 4-2016
Test av glutenfri hotellfrokost
Stor oversikt med årets glutenfrie produkter
Julebakstradisjoner samt noen smakfulle og lekre juleoppskrifter
Ny spennende studie: Ønsker å undersøke forekomsten av cøliaki i Norge
LavFODMAP – en anerkjent diett for irritabel tarmsyndrom
Vinnerne av Årets glutenfrie bedrift
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 3-2016
Testing av glutenfri turmat til høstens fjelltur
Åpning av senter for cøliakiforskning i Oslo – vi har en veldig spennende tid foran oss!
Fargerik suppehøst – oppskrifter på lekre og fargerike supper!
Barn: Tredobling i antall barn med cøliaki
NCF tilbyr nå både mat- og bakekurs
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 2-2016
Hvetestivelse – elsket og hatet
Barn: Spiller mengde gluten i kostholdet noen rolle?
Glutenfrie reisetips Europa rundt
Test av glutenfrie lomper, hamburger- og pølsebrød
Smakfulle oppskrifter til sommeren
Logg inn for å lese digitalt
Kun for medlemmer
glutenFRI 1-2016
Hva koster glutenfrie produkter i de ulike matvarekjedene?
Stor appetitt på alternative dietter
Hvor glutenfritt spiser vi egentlig?
Grovt og glutenfritt: Tips og råd til et «grovere» kosthold – og attpåtil noen gode oppskrifter
Logg inn for å lese digitalt
Forrige
side
1
2
Du er på side
3
Neste
side