Arkiv

Forside_glutenFRI_2_2017.jpg
Kun for medlemmer

glutenFRI 2-2017

  • Slik gjør du den glutenfrie maten sunnere
  • Bli med på utflukt – gode tips til piknikkurven
  • Vi har testet glutenfritt norsk øl
  • Cøliaki og tannhelse: Emaljens bakside
  • Forskning: Hvor sunt er glutenfritt sammenlignet med glutenholdig?
glutenFRI-1-2017_forside.jpg
Kun for medlemmer

glutenFRI 1-2017

  • Mitt første år med cøliaki: En lettelse å få diagnosen!
  • Ingrediensguide: Hva er glutenfritt og hva er glutenholdig?
  • Mattrender 2017: Fra sunnhet til skamløs nytelse
  • Forskning: Voksne cøliakere kortere av vekst
  • Deilig matinspirasjon til påskekosen
glutenFRI-4-2016_forside.jpg
Kun for medlemmer

glutenFRI 4-2016

  • Test av glutenfri hotellfrokost
  • Stor oversikt med årets glutenfrie produkter
  • Julebakstradisjoner samt noen smakfulle og lekre juleoppskrifter
  • Ny spennende studie: Ønsker å undersøke forekomsten av cøliaki i Norge
  • LavFODMAP – en anerkjent diett for irritabel tarmsyndrom
  • Vinnerne av Årets glutenfrie bedrift
glutenFRI-3-2016_forside.jpg
Kun for medlemmer

glutenFRI 3-2016

  • Testing av glutenfri turmat til høstens fjelltur
  • Åpning av senter for cøliakiforskning i Oslo – vi har en veldig spennende tid foran oss!
  • Fargerik suppehøst – oppskrifter på lekre og fargerike supper!
  • Barn: Tredobling i antall barn med cøliaki
  • NCF tilbyr nå både mat- og bakekurs
glutenFRI-2-2016_forside.jpg
Kun for medlemmer

glutenFRI 2-2016

  • Hvetestivelse – elsket og hatet
  • Barn: Spiller mengde gluten i kostholdet noen rolle?
  • Glutenfrie reisetips Europa rundt
  • Test av glutenfrie lomper, hamburger- og pølsebrød 
  • Smakfulle oppskrifter til sommeren
glutenfri-01-2016_forside2.jpg
Kun for medlemmer

glutenFRI 1-2016

  • Hva koster glutenfrie produkter i de ulike matvarekjedene?
  • Stor appetitt på alternative dietter
  • Hvor glutenfritt spiser vi egentlig?
  • Grovt og glutenfritt: Tips og råd til et «grovere» kosthold – og attpåtil noen gode oppskrifter