
Julemat som gjør magen glad
Ved å lage maten fra bunnen av med skikkelige ingredienser er mye gjort for at fordøyelsen skal fungere optimalt, også i en mattung høytid.
I Julemat som gjør magen glad får du enkle tips og oppskrifter med vanlige ingredienser du får kjøpt i matbutikk. Boka inneholder 26 oppskrifter på bakverk, julelunsj, frokost, tilbehør til alle typer kjøtt, samt desserter og søtsaker. Ida bruker kjente ingredienser som honning, solsikkekjerner og andre frø til baking, og spennende grønnsaker som grønnkål og gresskar som deilig tilbehør til den tradisjonelle julematen. Råvarene passer uansett om du spiser ribbe, pinnekjøtt, kalkun eller juletorsk.
I boka finner du også komplett handleliste, artikler om hva du gjør når du skal bort, hvordan du legger opp måltidet på best mulig måte, og anbefalinger til naturlige hjelpemidler når du opplever ubehag. Ida Nyborg er også bloggeren bak All den rare maten, som ble nominert til Årets matblogg i 2015.
Kjøp boka på naturligkosthold.no til 129,-. Finnes også som e-bok til 89,-.
Utgivelsesår: 2016.