Uten gluten
Anja Skjævestad og Birgit Kolboe mener de har gjort jobben for deg. Anja er kokk og har lang erfaring fra noen av Oslos aller beste restauranter. I 2011 ble hun diagnostisert med cøliaki. Birgit er journalist, ivrig hobbykokk og har jobbet i restaurantbransjen siden midten av 80-tallet.
De to har latt seg inspirere av kjøkken der glutenholdige kornslag kun spiller en birolle og funnet frem til europeiske tradisjonsretter som aldri har inneholdt hvete eller som smaker minst like godt uten.
Boken passer for både nybegynnere og mer viderekommende; Anja og Birgit begynner med det helt enkle og beveger seg sakte men sikkert mot det mer avanserte. På veien deler de noen av deres aller beste råd og tips for å lykkes på kjøkkenet. Boken inneholder 150 glutenfrie oppskrifter på supper, gryter, salater, enkle hverdagsretter, festmiddager, snop, kaker og desserter.
Kjøp boken på glutenfribok.no (pris 399,-).
Utgivelsesår: 2016