
Glutenfrie biscotti med hvit sjokolade
Bakverk 40 - 60 min
Ingredienser
Oppskriften gir 4 brett
Biscotti
150 g smør
300 g sukker
3 egg
100 g mandler
100 g tørkede tranebær
60 g pistasjnøtter
6 dl fint/ lyst mel
2 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
Pynt
200 g hvit sjokolade
4 ss frysetørkede bringebær
Slik gjør du
- Skru ovnen på 180 °C.
- Pisk smør og sukker godt sammen.
- Bland inn egg, mandler, hakkede pistasjnøtter og tranebær, mel, vaniljesukker og bakepulver. Tilsett litt mer mel om deigen er veldig klissete.
- Del deigen i fire og rull hver del til like lange pølser. Legg over på et stekebrett med bakepapir og trykk dem litt flate.
- Stek midt i ovnen i ca. 25 minutter.
- Skjær pølsene i tynne skiver på skrå på stekebrettet og stek dem i 10 minutter til.
- Avkjøl på rist.
- Smelt hvit sjokolade over vannbad og dypp biscotti i sjokoladen. Legg på rist så sjokoladen kan stivne.
- Dryss gjerne over frysetørkede bringebær eller grovhakkede nøtter før sjokoladen har stivnet helt.