✎ 📷 Therese Elstad
Gulrotmuffins
                
                Kaker og desserter 40 - 60 min
            
            
                
    
    
        Ingredienser
200 g smør, romtemperert
4 egg
1,5 dl sukker
3 dl fint glutenfritt mel
2 ts bakepulver
1,5 ts kanel
en klype salt 
5 dl revne gulrøtter (ca. 3-4 gulrøtter)
Ostekrem: 
200g kremost naturell
200 g mykt smør
500 g melis
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 200 °C, og sett ut smøret.
 - Skill eggeplommene fra hviten.
 - Pisk smør og sukker hvitt i en kjøkkenmaskin.
 - Tilsett eggeplommene, en etter en og kjør maskinen godt mellom hver gang.
 - Rør inn mel, bakepulver og kanel. Tilsett de revne gulrøttene og bland godt.
 - I en ren bolle, pisk eggehvitene stive sammen med litt salt. Vend forsiktig inn i røra.
 - Fyll muffinsformene 2/3 fulle med deigen og stek i ca. 15-20 min.
 - Ha kremost, smør og melis i en kjøkkenmaskin og pisk til hvitt og luftig.
 - Topp muffinsene med ostekrem og pynt med kakepynt.
 
✎ 📷 Therese Elstad