
Innbakte pølser
Ingredienser
2 porsjoner
1 pk. ferdig glutenfri pizzadeig
2 ss dijonsennep (valgfritt)
1 ts løkpulver
1 ts paprikapulver
1 ts tørket oregano
1 pk. smårettpølser
1 egg til pensling
1 ss vann
1 ss hvite og svarte sesamfrø
Rømmedipp
1 dl rømme
1 ss sriracha (ev. ketchup)
Slik gjør du
1. Kutt deigen i 16 strimler så de ser ut som lange trekanter. Dette er lettest med en rund deig.
2. Smør på et tynt lag med dijonsennep og dryss over løkpulver, paprikapulver og tørket oregano.
3. Legg en pølse på den bredeste delen av deigen og rull mot midten.
4. Pisk egg og vann lett sammen.
5. Legg pølsene over på et stekebrett med bakepapir og pensle deigen med det sammenpiskede egget.
6. Dryss over sesamfrø og stek i ovnen på 200°C i 15-20 minutter, eller til de er gylne. 7. Rør sammen rømme og sriracha og server som dipp til de varme pølsene.