Iskjeks-1280x720.jpg

Iskjeks

Kaker og desserter 0 - 20 min

Knasende god kjeks fylt med din favoritt iskrem. Hva mer ønsker du deg? At det skal gå fort å lage desserten kanskje? Det gjør det også. Nyt.

Ingredienser

4 iskjeks


8 glutenfrie Digestive kjeks eller havrekjeks
(eller se oppskrift)
iskrem
50 g mørk sjokolade
4 ss kakepynt

Slik gjør du

1. Sett iskremen i kjøleskapet en liten time slik at den mykner lett.

2. Legg en god spiseskje is på en kjeks og legg en kjeks på toppen. Klem lett. Bruk en teskje til å fordele eller legge mer is inn mellom kjeksene. Gjenta med de andre og sett raskt på frys. La stå 15-20 minutter.

3. Smelt sjokolade i vannbad og strø kakepynt på en tallerken.

4. Dypp iskjeksene i sjokoladen og så raskt i kakepynt. Sett tilbake på frys frem til servering.

 

Kilde: Hanne Buxrud / Sentralen AS