
Matmuffins med salami og ost
Bakverk 0 - 20 min
Ingredienser
Ca. 30 små muffins
2 løk
6 hvitløksfedd
2 rød paprika
1 purre
Litt olje til steking
10 dl grovt glutenfritt mel
4 ts bakepulver
4 store egg
6 dl kefir
250 g salami, gjerne mager og skåret i små biter
300-400 g ost, revet
Oregano
Slik gjør du
- Hakk løk, paprika og purre. Ha litt olje i en stekepanne og fres grønnsakene til de blir myke.
- Visp sammen egg og kefir.
- Bland i mel, bakepulver og salt.
- Rør deretter i de stekte grønnsakene, salamien og osten.
- Ha røren i smurte muffinsformer. Fyll formene maks 2/3 fulle.
- Strø gjerne litt ekstra ost på toppen.
- Stekes midt i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.
Kilde: Lise Friis Pedersen