Glutenfrie serinakaker

Jul 40 - 60 min

Enkle, klassiske og sprø julekaker toppet med perlesukker og hakkede mandler. Kjempegode!

Ingredienser

250 g Møllerens fin melblanding
2 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
150 g smør eller melkefri margarin, romtemperert
100 g sukker
1 egg

1 egg til pensling 
Hakkede mandler og perlesukker til pynt
 

Slik gjør du

  1. altBland mel, vaniljesukker og bakepulver.
  2. Smuldre smøret inn i melblandingen.
  3. Tilsett sukker og sammenvispet egg.
  4. Arbeid deigen godt sammen. 
  5. Trill deigen ut til en pølse som skjæres i like store biter, trill kuler. Bruk Jyttemel til utbakingen.
  6. Sett kulene på bakepapirkledd stekebrett og trykk dem litt ned med en gaffel.
  7. Pensle med egg og dryss over hakkede mandler og perlesukker.
  8. Stekes ved 175 grader ca. 12 minutter midt i ovnen.

Oppskrift: NCF