Glutenfrie serinakaker
Jul 40 - 60 min
Ingredienser
250 g Møllerens fin melblanding
2 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
150 g smør eller melkefri margarin, romtemperert
100 g sukker
1 egg
1 egg til pensling
Hakkede mandler og perlesukker til pynt
Slik gjør du
- Bland mel, vaniljesukker og bakepulver.
- Smuldre smøret inn i melblandingen.
- Tilsett sukker og sammenvispet egg.
- Arbeid deigen godt sammen.
- Trill deigen ut til en pølse som skjæres i like store biter, trill kuler. Bruk Jyttemel til utbakingen.
- Sett kulene på bakepapirkledd stekebrett og trykk dem litt ned med en gaffel.
- Pensle med egg og dryss over hakkede mandler og perlesukker.
- Stekes ved 175 grader ca. 12 minutter midt i ovnen.
Oppskrift: NCF