test.jpg

Foto: Nikolai Blumenthal/Sentralen AS

Wrap med røkelaks og kremost

Bakverk 20 - 40 min

Disse glutenfrie lefsene er supre å rulle med seg på tur, men kan også fungere topp til fredagstacoen.

Ingredienser

12 stk.
4 ½ dl Semper Mix
2 ts bakepulver
1 ts psyllium
½ ts salt
1 ½ dl varmt vann

Pålegg
1 pk kremost
250 g røkelaks
12 salatblader
1 agurk

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Sikt mel i en bolle, tilsett bakepulver, psyllium og salt.
Ha i varmt vann og elt til en smidig deig

2. Dryss bakebordet med maisenna eller maismel og kjevle ut
deigen så tynt som mulig. Skjær eller trykk ut runde leiver,
ca. 16 cm i diameter

3. Stek til gylne på medium til høy varme i en tørr stekepanne.
Pakk dem i et fuktig håndkle og plastfolie fortløpende så de blir
myke og kan rulles. Disse kan også fryses, da vil de være lettere
å rulle når de tiner

4. Smør med kremost og legg på røkelaks, salat og agurk i skiver.
Rull sammen og pakk i matpapir