Lettvint og deilig glutenfri pasta à la Tik Tok
Bakverk 0 - 20 min
Ingredienser
2 porsjoner
- 200 g fetaost
- 300 g cherrytomater
- 3 sjalottløk
- 3 fedd hvitløk
- 2 vårløk
- 1 klunk olivenolje
- Krydder etter ønske - salt, pepper, oregano, chili (du kan også bruke timian, basilikum)
- Glutenfri pasta - vi brukte Barillas Casarecce som er laget 100% av kikerter
Slik gjør du
- Sett stekeovnen på 200 grader og finn frem en ildfast form.
- Legg fetaosten i formen sammen med tomatene.
- Skjær løk og vårløk i skiver og dryss over osten, hold av litt av de grønneste skivene fra vårløken til pynt på toppen når retten er ferdig. Press hvitløksfeddene og ha i.
- Kutt chili og ha på krydder. Ringle over en god klunk med olivenolje.
- Sett formen i stekeovnen i 30 minutter.
- Kok pastaen etter anvisningen på pakken og hell av vannet.
- Ta formen ut av ovnen og rør godt sammen. Ha i pastaen og bland. Pynt med litt ekstra urter og de grønne vårløkskivene og server.