Årets glutenfrie bedrift 2019_1200x500.jpg

Har du et glutenfritt favorittsted?

Send inn nominasjon på et serveringssted eller konditori som du synes utmerker seg!

altI høst skal NCF kåre Årets glutenfrie bedrift for 8. gang, og vi ønsker DIN nominasjon til spisesteder og konditorier som er spesielt gode på glutenfritt!

I nominasjonen er det viktig å få frem det som gjør at stedet utmerker seg:

  • Hvordan er utvalget av glutenfritt?
  • Hvordan er tilgjengeligheten?
  • Hvor synlig er det glutenfrie tilbudet? (plakater, meny og lignende).

Nevn også hvilken kategori det gjelder (spisested eller konditori).

Dersom du har sendt inn nominasjon tidligere år, kan den gjerne sendes inn på ny.

Nominasjonen sendes til post@ncf.no innen 1. oktober 2019. Merk mailen med «Årets glutenfrie bedrift».

Tidligere prisvinnere av Årets glutenfrie bedrift

Klikk på logoene for mer info