Familiecamp-24-1280x720.jpg

Årets leir er dessverre avlyst

Familieleiren ved Sjunkhatten leirskole i 2024 er dessverre avlyst.

Velkommen til et nordnorsk sommereventyr med nydelig glutenfri mat og morsomme aktiviteter for store og små i idylliske omgivelser like utenfor Bodø.

- Etter fjorårets suksess med leir i nord, så bestemte vi oss for å arrangere familieleir i år også, sier Asbjørn Jørgensen. Han er fylkesleder i Nordland, og i år har han også fått med seg fylkeslagene i Troms og Finnmark for å lage et godt tilbud i Nord-Norge. Leiren arrangeres etter mønster av NCFs tradisjonsrike Familiecamp på Elverum Folkehøgskule.

Idylliske rammer

Leiren holdes på Sjunkhatten leirskole, på Vatnlia, ca. 2 mil fra Bodø sentrum. Leirskolen ligger i idylliske naturomgivelser ved Vatnvatnet omkranset av skog, høye fjell og vann. Her er det plass til mange fritids- og sportslige aktiviteter, turmuligheter både til fots og til vanns. Her er det godt å være for små og store.

Leirskolen ligger rett i nærheten av Sjunkhatten nasjonalpark, som også blir kalt "Barnas nasjonalpark". Nasjonalparken har også en egen Facebookside.

Det er innsjekk fra fredag kveld 28. juni, og så starter leiren lørdag morgen 29. juni. Leiren avsluttes med lunsj tirsdag 2. juli. Cøliakiforeningen kan være behjelpelig med transport fra Bodø til skolen.

Program med en god start på dagen

Dagene starter med god glutenfri frokost med nybakte glutenfrie rundstykker og brød i hovedbygningen. Så er det felles morgensamling for å snakke litt om hva som skal skje i løpet av dagen. Deretter går det slag i slag med foredrag, aktiviteter og utflukter!

Det er ingen nedre aldersgrense for å delta, men aktiviteter for barn gjelder fra skolealder. Yngre barn kan delta på samlinger og fellesaktiviteter sammen med foreldrene, og når det er foredrag for foreldre vil de få tilbud om lek med barnepasserne.

På familiecampen får dere:
•    Turer og aktiviteter med engasjerende aktivitetsledere
•    Mange interessante foredrag, bl.a. ved professor Trond S. Halstensen, han holder foredrag og spørsmålsrunde for voksne og barn.
•    Padling
•    Glutenfritt bakekurs
•    Matlaging i det fri
•    Idretts- og friluftsaktiviteter
•    Bademuligheter
•    Erfaringsutveksling i grupper for voksne
•    Sosialt samvær og underholdning sammen

Et mer detaljert program sendes påmeldte deltakere litt nærmere campen.

Barnevakter
Foreningen stiller med barnevakter for de minste barna slik at foreldre kan delta på aktiviteter når det er lagt opp til det.

Maten
Alt som blir servert er selvfølgelig glutenfritt. Andre allergier eller intoleranser legger vi også selvsagt til rette for.

Innkvartering og pris

Stedet har fasiliteter som leirskole med flersengs rom med toalett og dusj på gangen. I fellesbygget er det flere dusjer og toaletter.

  • 1-5 sengs rom med toalett og dusj på gangen:
    • Pris per voksen kr 3620, barn kr 2325, og barn som fyller 4 år i 2023 eller yngre kr 650. Det er sengetøy og håndklær på rommene. Leirskolen har dessverre ikke senger til småbarn.

Påmelding

Påmelding starter: 1. februar 2024
Påmeldingsfrist: 15. mai 2024

Det er begrenset plass og her er det førstemann til mølla som gjelder. En eventuell avmelding må skje innen 15. mai.

 

Kontaktpersoner for spørsmål
•    Asbjørn Jørgensen, mobil: 994 43 000
•    E-post til NCF Nordland: nordland@ncf.no

Velkommen skal dere være!