familiecamp-nord_web.jpg

Bli med på glutenfri familiecamp i Nord

For første gang arrangeres det en glutenfri familiecamp i Nord-Norge. Stedet er Sjunkhatten leirskole ved Bodø, og her kan dere kose dere med glutenfri mat og hyggelige aktiviteter. Campen varer fra lørdag 24. juni til tirsdag 27. juni, og er åpen for alle medlemmer i NCF.

Velkommen til et nordnorsk sommereventyr med nydelig glutenfri mat og morsomme aktiviteter for store og små i idylliske omgivelser like utenfor Bodø.

Det er første gangen vi arrangerer familiecamp i Nord-Norge, og vi satser på at dette blir så populært at det kan bli en årlig begivenhet. Fylkeslaget i Nordland er arrangør av familieleiren, og den arrangeres etter mønster av NCFs tradisjonsrike Familiecamp på Elverum Folkehøgskule.

Idylliske rammer

Leiren holdes på Sjunkhatten leirskole, på Vatnlia, ca. 2 mil fra Bodø sentrum. Leirskolen ligger i idylliske naturomgivelser ved Vatnvatnet omkranset av skog, høye fjell og vann. Her er det plass til mange fritids- og sportslige aktiviteter, turmuligheter både til fots og til vanns. Her er det godt å være for små og store.

Leirskolen ligger rett i nærheten av Sjunkhatten nasjonalpark, som også blir kalt "Barnas nasjonalpark". Nasjonalparken har også en egen Facebookside.

Det er innsjekk lørdag 24. juni mellom klokken 12 og 14, og avslutning etter lunsj tirsdag 27. juni. Cøliakiforeningen kan være behjelpelig med transport fra Bodø til skolen.

Program med en god start på dagen

Dagene starter med god glutenfri frokost med nybakte glutenfrie rundstykker og brød i hovedbygningen. Så er det felles morgensamling for å snakke litt om hva som skal skje i løpet av dagen. Deretter går det slag i slag med foredrag, aktiviteter og utflukter!

Det er ingen nedre aldersgrense for å delta, men aktiviteter for barn gjelder fra skolealder. Yngre barn kan delta på samlinger og fellesaktiviteter sammen med foreldrene, og når det er foredrag for foreldre vil de få tilbud om lek med barnepasserne.

På familiecampen får dere:
•    Turer og aktiviteter med engasjerende aktivitetsledere
•    Mange interessante foredrag, bl.a. ved professor Trond S. Halstensen, han holder foredrag og spørsmålsrunde for voksne og barn.
•    Padling
•    Glutenfritt bakekurs
•    Matlaging i det fri
•    Idretts- og friluftsaktiviteter
•    Bademuligheter
•    Erfaringsutveksling i grupper for voksne
•    Sosialt samvær og underholdning sammen

Et mer detaljert program sendes påmeldte deltakere litt nærmere campen.

Barnevakter
Foreningen stiller med barnevakter for de minste barna slik at foreldre kan delta på aktiviteter når det er lagt opp til det.

Maten
Alt som blir servert er selvfølgelig glutenfritt. Andre allergier eller intoleranser legger vi også selvsagt til rette for.

Innkvartering og pris

Stedet har fasiliteter som leirskole med flersengs rom med toalett og dusj på gangen. I fellesbygget er det flere dusjer og toaletter.

  • 1-5 sengs rom med toalett og dusj på gangen:
    • Pris per voksen kr 2900, barn kr 1900, og barn som fyller 4 år i 2023 eller yngre kr 650. Det er sengetøy og håndklær på rommene. Leirskolen har dessverre ikke senger til småbarn.

Påmelding

Påmelding starter: 1. april 2023
Påmeldingsfrist: 15. mai 2023

Det er begrenset plass og her er det førstemann til mølla som gjelder. En eventuell avmelding må skje innen 30. mai.

Meld deg på her

 

Kontaktpersoner for spørsmål
•    Sølvi Malmbekk, mobil: 95798430
•    Asbjørn Jørgensen, mobil: 99443000
•    E-post til NCF Nordland: nordland@ncf.no
 

Velkommen skal dere være!