To-tortillas-for-web.jpg

Vi har gjort Tik Toks tortilla-hack glutenfritt!

Har du sett tortillatrikset på Tik Tok? Vi har gjort det glutenfritt.

Har du testet tortilla-trikset? Tacolefse hack'et fra Tik Tok?

Vel, det har blitt en ny dille legge fire ulike fyll på fire felt på tortillalefsene - for så å brette den sammen - fjerdedel for fjerdedel. Betyr det at vi har brette tortillaene våre feil i alle år? Vi som har vært fornøyde, bare vi klarte å holde tacofyllet inni tortillaen, har nå fått en ny måte å gå løs på familiens fredagsfavoritt

Det nye tortillatrikset har gått som en farsott på den sosiale medieplattformen Tik Tok - og det har spredd seg. Alle de store bloggerne har brettet tortillaer både på Snapchat, Instagram og Facebook.

I følge VGs matportal Godt.no skal det hele visstnok ha startet på TikTok, men det er litt usikkert hvem som var den aller, aller første til å komme på trikset. Men ifølge matnettstedet The Kitchn så mener de at det var toppblogger Samira Kazan,  mest kjent som @alphafoodie på Instagram, som var den første til å dele dette trikset som gir deg en slags lagvis quesadilla.  

Se Samira brette sin spennende tortilla her:

 

 

Nå har også vi gjort et forsøk med glutenfrie tortillaer - og det ble supergodt.

For sikkerhetsskyld laget vi både en søt og en salt versjon - så kan du selv finne din favoritt. Den søte har som fyll: Peanøttsmør, syltetøy, sjokoladebiter og banan. Mens den salte har: Kyllingkjøtt, ost, spinat og salsa. Om du vil lage tortilla, men ikke har akkurat de ingrediensene vi har brukt - kan du bare finne på noe annet du synes er godt på tortillaen.

altalt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Oppskrift på søt Tik Tok- tortilla.                                                                                              Oppskrift på salt Tik Tok-tortilla.

 

Lyst på en middag både store og små vil elske, skal du prøve vår tacotryte med spaghetti. Du vil ikke angre!

Klikk på logoene for mer info