Mennesker som prater_1200x500.jpg

Hva skjer i fylkeslagene?

Pannekakepiknik på Geitmyra i Oslo, glutenfri stand både på Eplefesten på Gvarv, på Gjøvik-Marken og i Kirkenes. Det er bare noe av det som skjer i regi av NCF i forbindelse med cøliakiuka og Vår dag, 24. september.

altMange av våre fylkeslag har aktiviteter i forbindelse med cøliakiuka og Vår dag, på lørdag 24. september. Se nedenfor. Og tips oss gjerne om flere arrangementer, så deler vi her.

 

NCF Oslo og Akershus inviterer til pannekakefest på Geitmyra Matkultursenter.
Alle er hjertelig velkommen - store og små. Det er mye fint å se og oppleve på Geitmyra, ta en tur i skolehagen, hilse på hønene eller ta en prat med andre som også lever glutenfritt.
Vi stiller med minst fire ulike glutenfrie pannekaketyper, saft og hyggelig selskap. Du tar med kaffe (hvis du vil ha det). Vi lager minst to av rørene under 5 ppm og en av de igjen uten melk.
Få gratis billett her.

NCF Agder inviterer til familietreff på Skyland Trampolinepark i Kristiansand lørdag 24. september.

NCF Trøndelag har stand i Stjørdal den 24. september, her blir det steking av glutenfrie sveler og du kan få møte frivillige fra fylkeslaget.

NCF Vestfold og Telemark skal ha stand både på Eplefesten på Gvarv og på Farmandstredet i Tønsberg, lørdag 24. september. Her blir det utdeling av smaksprøver og informasjon. Det blir servert kaker, og vi stiller med både bakeledere og likepersoner. Fokuset i år er å leve et «Godt liv uten gluten».

altNCF Hordaland markerer dagen med stand på Bergens største kjøpesentre, Horisont og Lagunen. I tillegg blir det stand på Voss sentrum. Her vil dere møte frivillige fra foreningen som vil fortelle om cøliaki og glutenintoleranse, og hva vi jobber med. Kom gjerne og besøk oss!

NCF Oppland skal ha stand 24. september på Gjøvik Marken. Her vil vi ha med brosjyrer, prate med folk og gi råd/vink og informasjon om hva vi gjør i foreningen. Vi vil også prøve oss med vervekampanje av nye medlemmer, og vi spanderer glutenfrie vafler, saft og kaffe.

NCF Østfold har stand på Østfoldhallen tirsdag 20.09 kl 14-19, samt Familiedag på Superland på søndag 25. september.

NCF Finnmark kjører stand ved Handelsparken Kirkenes, utdeling av brosjyrer, smaksprøver på glutenfri mat, med mer.

NCF Nordland inviterer til medlemsmøte torsdag 22. september på Jektefartmuseet i Bodø, kl 18:00.

NCF Troms skal ha stand i Storgata i Tromsø, lørdag 24. september fra klokken 11.00 - 15.00. Vi byr på smaksprøver av glutenfri bakst, kaffe og gaveposer til barna - og er tilgjengelige for en hyggelig prat. I tillegg inviterer Troms til treff for barn og foreldre på Charlottenlund, torsdag 29. september, fra kl 17:00-19:00. Temaet er  glutenfri turmat.

NCF Hedmark ville feire de frivillige med en dag på Elverum Euro Padel, men på grunn av få påmeldte, blir arrangementet flyttet til senere på høsten. Følg med for mer informasjon senere.

Merk at noen av arrangementene krever påmelding. 

Kontaktinformasjon til de ulike fylkeslagene finner du nederst på denne siden.