Grovt-Surdegsbröd-digi-1200x500.jpg

Fria Grovt Surdeigsbrød er månedens produkt

ANNONSE: Fria Grovt Surdeigsbrød er et godt og smaksrikt surdeigsbrød, bakt på surdeig av bokhvete og quinoa.

Fria Grovt Surdeigsbrød er et godt og smaksrikt surdeigsbrød som er bakt på surdeig av bokhvete og quinoa. Surdeigsbrødet er i tillegg bakt med chia- og solsikkefrø som gjør det fiberrikt og saftig. Det er godt å spise som det er, og er en åpenbar favoritt på frokostbordet.

Fria Grovt Surdeigsbrød er siste tilskudd til Frias brødserie som består av syv forskjellige brødvarianter med forskjellig grovhetsgrad. Fria har suksess med sin brødserie, og står nå for de 4 mestselgende glutenfrie brødene i det norske markedet.alt

Alle produkter fra Fria fryses umiddelbart etter baking. På den måten garanteres et ferskt produkt når du velger å tine det opp. Brødet er ferdigskåret, slik at du ikke trenger å ta ut og tine mer enn du tenker å spise. Surdeigsbrødet er i tillegg til å være glutenfritt, fritt for laktose og melkeprotein.                    

Fria Grovt Surdeigsbrød er tilgjengelig i Coop OBS, samt utvalgte Coop Mega, Rema 1000, Spar, Meny, og Bunnpris.                                  

Besøk Fria glutenfritt Norge på Facebook og Instagram for mer informasjon og inspirasjon.

«Fria Bröd er et glutenfritt bakeri som begynte som en ren familiebedrift. Vi er i dag markedsledende i Norden innen fryste, glutenfrie produkter. Vi kan tilby et bredt utvalg av glutenfrie produkter – fra brød og søtbakst, til ferdigmat. Du finner våre produkter i den glutenfrie fryseren i butikken. Spør kjøpmannen om du ikke finner produktet du ønsker. Vi sees i den glutenfrie fryseren».