Mel forside.png

Månedens produkt mars - Møllerens grov melblanding

Møllerens Grov Melblanding er et grovt bakemel som egner seg godt til baking av alle typer bakverk som brød, rundstykker og scones.

ANNONSE


Melblanding med havre

Grov Melblanding er utviklet for at du skal kunne bake dine egne sunne og smakfulle favoritt bakverk fra bunnen av. Produktet inneholder glutenfri havre som bidrar til å øke fiberinnholdet og gjør den perfekt til grovbakst. Det er en melblanding som bare består av mel og stivelse, og ikke tilsatt hvetestivelse, salt, sukker, fett eller bakepulver. Dette gir deg fleksibilitet til å bake dine egne oppskrifter og tilpasse baksten helt slik du selv ønsker.

Finn inspirasjon og oppskrifter

mollerens.no finner du inspirasjon og oppskrifter basert på Møllerens Grov melblanding. Vi kan blant annet friste med grovbrød, scones, grove horn og grov pizzabunn.

Produktet er tilgjengelige hos REMA, Joker, Kiwi, Meny, Spar og Bunnpris.

De beste smaksopplevelsene

Møllerens er opptatt av å skape de aller beste smaksopplevelsene som hele familien vil like, uavhengig av om en har matallergier eller ikke. Derfor har vi utviklet vår nye serie glutenfrie produkter bestående av 6 bakemikser og 2 melblandinger, som du finner i glutenfrihyllen i din butikk.

alt