Mollerens_glutenfrie_myke_havrebrod_croppet.jpg

Månedens produkt - oktober

ANNONSE: Møllerens Myke havrebrød – når du ønsker smakfullt glutenfritt brød raskt og enkelt. 

altMøllerens Myke havrebrød har en praktisk rund form, og er ferdig på kun to minutter i brødristeren. Eller de kan varmes ved 200 grader i stekeovnen i fem minutter.

Havrebrødene har god smak fra norsk havre, er 36 % grove og saftige. Perfekt som nistemat eller når du ønsker godt glutenfritt brød raskt. 

Møllerens er et heleid norsk selskap som har jobbet med kornbaserte produkter siden 1866, og skriver selv på sine nettsider:

Vårt mål er at du som spiser våre produkter skal oppleve at de både gjør godt og smaker godt! Vi finner det beste kornet og bearbeider det som bare vi kan. Med utgangspunkt i vår kompetanse om korn og hvordan bakst i Norge skal smake, produserer Møllerens selvsagt også et utvalg gode glutenfri alternativer. Norsk Cøliakiforening (NCF) kåret Møllerens til Norges beste produsent av glutenfrie produkter i 2019.

 

Ny glutenfri serie

De myke havrebrødene er en del av en ny serie glutenfrie halvstekte brødprodukter fra Møllerens, som også inkluderer Focaccia med rosmarin og olivenolje, Pizzabunner bakt med olivenolje og Grove bagetter med havre og chiafrø. Noe for enhver anledning.

Utvalget varierer fra butikk til butikk. Myke havrebrød er fast hyllevare hos Meny, Spar, Obs, Marked og Extra, og frivillig hos Kiwi, Rema, Prix, Mega og Bunnpris.  Les mer om de glutenfrie produktene fra Møllerens her.alt