Fria-Havrebrød1280x720.jpg

Fria Havrebrød er månedens produkt i mai

ANNONSE:  Fria Havrebrød er et fiberrikt glutenfritt og skåret havrebrød med god konsistens og luftighet.

Fria Havrebrød er en favoritt blant forbrukerne og nummer 1 i Norge innen glutenfrie brød, ifølge forhandleren. 

Fria Bröd er eksperten innen glutenfrie fryste brød, og tilbyr et bredt utvalg av brød for hele familien. En storfavoritt blant forbrukerne er vårt havrebrød.

Fria Havrebrød er et fiberrikt glutenfritt og skåret havrebrød med god konsistens og luftighet. Brødet er nøkkelhullsmerket og bakt på ren, glutenfri fullkornshavre. Brødet er usøtet, med en fyldig, rund og god smak.

Ren, glutenfri havre har mange gunstige egenskaper som gjør at den passer perfekt inn i et glutenfritt kosthold. Fullkornshavre inneholder både fiber, vitaminer og mineraler – samtidig gir havren brødet en fyldig og rund smak. Brødet er ferskfryst i skiver. På den måten holder brødet seg ferskt, og du kan ta skivene ut av fryseren og tine akkurat det antallet du vil ha. Brødet er fritt for gluten-, laktose og melkeprotein.

Produktet er også testet og sertifisert som lav FODMAP av FODMAP Friendly. Det passer derfor for personer som følger en lav FODMAP-diett. Standardporsjon 1 skive (38g). Maksimalt inntak i henhold til lav FODMAP-diett: 2 skiver.

Brødet er bredt distribuert og tilgjengelig i alle landets butikk-kjeder. Om du ikke finner produktet, spør kjøpmannen. Vi sees i den glutenfrie fryseren!

alt