Jytte 1280x720.jpg

JYTTE Fibra er månedens produkt i mai

ANNONSE: JYTTE Fibra egner seg spesielt godt til baking av brød og annen gjærbakst på grunn av sine gode bakeegenskaper som gir en smidig og luftig bakst.

altI vår glutenfrie håndtverksmølle på Kapp, Toten maler og blander vi mjøl til JYTTE serien fra naturlig glutenfrie råvarer. Det har vi drevet med i over 30 år nå, men vår møllekompetanse går helt tilbake til 1854!

Rik på kostfiber

JYTTE Fibra Håndverksmjøl er en melblanding som er rik på kostfiber og er en kilde til protein. Melblandingen inneholder ikke hvetestivelse, og er laget spesielt for hveteallergikere og cøliakere, men kan selvsagt også brukes av alle andre.

JYTTE Fibra egner seg spesielt godt til baking av brød og annen gjærbakst på grunn av sine gode bakeegenskaper som gir en smidig og luftig bakst.

En serie med gode melblandinger

JYTTE serien består av fire melblandinger; Arv, 5 slag, Fibra og Teff. JYTTE selges i dagligvarebutikker, samt fra vår egen nettbutikk i kartong á 5 stk. og 25 kg sekker til storhusholdning.

altJYTTE er en serie med glutenfrie produkter basert på naturlig glutenfrie frø og kornvarer med optimal næringsverdi, skreddersydd for cøliakere, allergikere og glutenfrie dietter. Melblandingene er gode å bake med og du kan benytte dine favorittoppskrifter ved å redusere til 2/3 mel mengde.

Se oppskrifter og baketips her