FRIA_Havre_2018[1].png

Månedens produkt april – Fria Havrebrød

Fria Havrebrød er bakt på ren, glutenfri fullkornshavre og inneholder rikelig med gode næringsstoffer. Havrebrødet er derfor det perfekte hverdagsbrødet!

ANNONSE


altFria Havrebrød er usøtet og nøkkelhullsmerket. Nøkkelhullsmerket er en garanti for at du får i deg mindre sukker og salt, og mer fullkorn og fiber. Produktet er bakt på ren, glutenfri havre som har mange gunstige egenskaper som gjør at den passer perfekt inn i et glutenfritt kosthold. Fullkornshavre inneholder både fiber, vitaminer og mineraler – samtidig gir havren produktene en fyldig og rund smak. Brødet kommer ferdig oppskåret som gjør det enkelt å ta opp det man ønsker fra fryseren. Havrebrødet er i tillegg til å være glutenfritt, fri for laktose og melkeprotein. Fria Havreserien består også av Havrestykker, som er det perfekte hverdagsstykket.

Fria Havrebrød er tilgjengelig i de fleste Coop, REMA og NorgesGruppen-butikkene i Norge. Fria Havrestykker finnes i utvalgte Meny, Coop Mega og Obs.

Besøk www.fria.se/no eller Fria glutenfritt Norge på Facebook/Instagram for mer informasjon og inspirasjon.

 

Fria Bröd er et glutenfritt bakeri som begynte som en ren familiebedrift. Vi er i dag markedsledende i Norden innen fryste, glutenfrie produkter. Vi kan tilby et bredt utvalg av glutenfrie produkter – fra brød og søtbakst, til ferdigmat. Du finner våre produkter i den glutenfrie fryseren i butikken. Spør kjøpmannen om du ikke finner produktet du ønsker. Vi sees i den glutenfrie fryseren.