NCF App 1200x500.jpg

Ny app for medlemmer

Hurra! Endelig er den her: NCFs app for medlemmer.

altAppen heter glutenFRI, og kan lastes ned i Appstore eller i Google Play. Her kan du finne både medlemskort, ingredienser og lese magasinet glutenFRI.

Lurer du på ingredienser til en av oppskriftene når du er på butikken, så er det bare å ta opp telefonen, så finner du det der.

Medlemskort rett på telefonen kan også være fint å ha dersom du ønsker å benytte deg av f.eks. vår nye medlemsrabatt hos Dominos pizza. Mer om dette kan du lese om på vår medlemsside (krever innlogging).

Er du ikke medlem ennå - kan du melde deg inn HER.

Innlogging

Siden app'en er en medlemsfordel, så krever den innlogging. Du kan bruke samme innlogging som du bruker når du logger deg inn på henholdsvis ncf.no eller ncfu.no. Mange har ikke forsøkt å logge seg inn på nettsiden på lang tid, så er du usikker på passordet ditt, anbefaler vi at du logger deg inn på nettsiden først, og om nødvendig resetter passordet ditt der. Om du ikke lykkes, så ta kontakt på post@ncf.no, så hjelper vi deg så fort vi kan.

Spisesteder med glutenfritt

I app'en finner du også et kart over spisesteder med tilbud av glutenfri mat. Det er viktig å presisere at kartet over spisesteder er delvis basert på medlemmenes anbefalinger, og at man alltid må spørre seg for og ta sine egne forholdsregler når man spiser ute. 

Kartet over spisesteder blir bedre jo flere som legger inn sine egne favorittsteder. Det kan gjøres ved å klikke på kniv og gaffel-symbolet oppe i høyre hjørne i app'en. Nye steder som legges inn må godkjennes, så de kommer ikke opp med en gang, men dette oppdateres fortløpende.

Synes du det er vanskelig å manøvrere i kartet, så bruk tommel og pekefinger for å minimere kartet og trykk på det stedet/området du ønsker.

Når vi en gang kan reise til utlandet, er det også greit å ha tilgang på oversettelser som forklarer at du har cøliaki og har behov for glutenfritt på mange språk rett i appen. Disse oversettelsene heter "Hjelpekort" i app'en og ligger innunder "Ordboken". Her vil det også fylles på med flere oversettelser rett over påske. Noen av oversettelseskortene er også tilgjengelig med lyd.

Vi håper app'en vil bli et godt og enkelt hjelpemiddel i hverdagen for dere!

Klikk på logoene for mer info