Bilde-av-diplomer-i-ramme_1200x500.jpg

Prisen Årets glutenfrie bedrift 2016 er delt ut

Vi gratulerer vinnerne av prisen Årets glutenfrie bedrift 2016! Årets vinnere er: Drytech as (produsent), PULS Ditt værested, Gjøvik (serveringssted), og Kjøkkenskapet as (konditori).

 

Prisen er opprettet for å stimulere til et godt glutenfritt tilbud, og deles ut i kategoriene Produsenter, Serveringssteder og Konditorier. Bakgrunnen for tildelingen er som følger:

Drytech as

For sitt gode og stadig voksende sortiment av glutenfrie turmatprodukter! Det er svært positivt at bedriften ved utvikling av nye retter er opptatt av å gjøre disse glutenfrie; at de har fokus på at alle skal kunne spise rettene deres og at så mange som mulig skal kunne komme seg ut i naturen med god turmat som er enkel å tilberede! Nytt, delikat design på produktene gjør det enklere å se hvilke produkter som er glutenfrie, noe som også lar seg sortere ut på nettsiden deres. Produktene er tilgjengelige i mange sports- og turutstyrsbutikker samt en del nettbutikker.

PULS Ditt værested, Gjøvik

For sitt gode glutenfrie tilbud og utmerket tilretteleggelse for personer som er avhengige av glutenfri mat! Det er svært positivt at personer med glutenintoleranse kan velge mellom alle de mange rettene hos dere, noe som gjør at man som glutenintolerant får en mye enklere og ikke minst hyggeligere opplevelse av kafébesøket. Kaféen er preget av en trivelig, avslappende og inkluderende atmosfære, og er et populært sted både for personer med glutenintoleranse og andre besøkende.

Kjøkkenskapet as

For sitt omfangsrike og gode tilbud av glutenfrie, ferske bakervarer og annen glutenfri mat og deres satsing på et godt og trygt glutenfritt tilbud! Det er svært positivt at man både kan kjøpe med seg fersk bakst hjem nesten hver dag, og i tillegg har mulighet til å sette seg ned i en trivelig atmosfære med ferske påsmurte glutenfrie brødvarer, boller og kaker med mer. På hjemmesiden deres finner man lett informasjon om det glutenfrie bakeriet og satsingen på dette området. At Kjøkkenskapet har et eget glutenfritt bakeri er også lovende med tanke på videre utvikling og distribusjon av tilbudet.

 

alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Glade prisvinnere, f.v.: Jørn Eilertsen (Drytech as), Monica Lereng og Marit Helene U. Olsen (PULS Ditt værested), Joronn Tveit (Kjøkkenskapet as). Foto: Anette Årsland, NCF

Klikk på logoene for mer info