Årets glutenfrie bedrift_Foto_Hilde M_Gravdal_3.jpg

Fornøyde prisvinnere, f.v.: Line Berg Dørum, REMA 1000 og Bente Hagen og Svein Ivar Abrahamsen, Harry Bakeri & Kaffebar. Bistro'n Kiosk og Gatekjøkken var ikke tilstede under prisutdelingen. Foto: Hilde M. Gravdal

 

Prisen Årets glutenfrie bedrift 2017 er delt ut

Prisen er opprettet for å stimulere til et godt glutenfritt tilbud på markedet.

Produsenter: REMA 1000

For deres satsing på egne, glutenfrie produkter i rikt og variert utvalg, med god smak og kvalitet. Det er svært positivt at de har fokus på å lage produkter som er like gode, eller bedre, enn alternativene laget med gluten og – ikke minst – som kan inspirere til matglede for hele familien! Tydelig merking og frisk design på produktene, fyldig informasjon på nett samt bred distribusjon er i tillegg faktorer som er verdifulle for de som er avhengige av et glutenfritt kosthold. Det er flott at informasjon om de nye produktene og viktigheten av å tilgjengeliggjøre disse i butikkene er blitt kommunisert til alle REMA 1000 sine kjøpmenn rundt i landet!

Konditorier: Harry Bakeri & Kaffebar

altFor deres omfangsrike og gode tilbud av glutenfrie, ferske bakervarer og annen glutenfri mat, og satsingen deres på å gi et godt og trygt glutenfritt tilbud! Det er svært positivt at man både kan kjøpe med seg fersk bakst hjem nesten hver dag, og i tillegg kan sette seg ned i trivelige omgivelser i bakeriet med kaffe og smakfullt, glutenfritt bakverk. Tydelige skilt som viser hva som er glutenfritt samt god service på stedet er i tillegg faktorer som gjør dette til et godt sted å besøke for personer som trenger glutenfri mat. 

Serveringssteder: Bistro’n Kiosk og Gatekjøkken

For det gode glutenfrie tilbudet på stedet og derigjennom sin utmerkede tilretteleggelse for personer som er avhengige av glutenfri mat! At man kan få en stor del av det som tilbys på menyen i glutenfri variant er svært positivt, og det er flott at man finner informasjon om dette lett synlig i menyen samt på disken. Hyggelig betjening også! Glutenfri «mat på farten» er ofte en utfordring å få tak i, så en honnør til Bistro’n Kiosk og Gatekjøkken for dette bemerkelsesverdige tilbudet på glutenfri hurtigmat!

 

Klikk på logoene for mer info