Utenfor bakeren_1200x500.jpg

Send inn nominasjon til Årets glutenfrie bedrift!

Send inn nominasjon på serveringssted eller konditori
som du synes utmerker seg!

Vi ønsker DIN nominasjon for et serveringssted (restaurant, kafé og lignende) og/eller et konditori som utmerker seg når det gjelder glutenfri mat – og som du synes fortjener å vinne prisen Årets glutenfrie bedrift!

Send oss navn og adresse til bedriften, og din begrunnelse for hvorfor du mener de fortjener prisen. Det glutenfrie tilbudet, tilgjengeligheten og synligheten på tilbudet er stikkord for hva som vektlegges spesielt. Nominasjonen sendes til post@ncf.no innen 1. oktober, og merkes «Årets glutenfrie bedrift (+kategori)».

Send inn nominasjon

Om Årets glutenfrie bedriftalt

Årets glutenfrie bedrift er en årlig prisutdeling i regi av NCF. Med prisen ønsker NCF å stimulere produsenter, distributører, detaljister og serveringssteder til å øke sitt glutenfrie tilbud samt kunnskapen blant de ansatte. Prisen «Årets glutenfrie bedrift» deles ut i følgende kategorier: Produsenter, konditorier og serveringssteder. Produsenter tilskrives direkte fra NCF. Vinnerne av Årets glutenfrie bedrift 2016 var Drytech as (produsent), PULS Ditt værested, Gjøvik (konditori) og Kjøkkenskapet as (serveringssted).

Klikk på logoene for mer info