Naturlig glutenfritt
Det hele begynte med at Gry Ringset fikk diagnosen cøliaki for 25 år siden, og søkte etter et brød hun kunne tåle. Da Gry Ringset fikk diagnosen cøliaki for snart 25 år siden, var hun fra dag én veldig nøye med kostholdet. Men etter første året med diagnosen ble hun ikke frisk på glutenfritt kosthold. Hun gikk dermed systematisk igjennom alt hun spiste, og fant ut at hun ikke tålte mat som inneholder mer enn 5 ppm gluten. Redningen ble bakst med naturlig glutenfrie mel- og bakeblandinger. Slik startet firmaet Naturlig Glutenfritt.
- Jeg glemmer ikke da jeg lykkes med å lage bakeblandinger det gikk an å kna og kjevle deig med. Glutenfri lykke er for oss å spise tynn fredagspizza med italiensk touch, sier Gry Ringset.
Bakeblandingene som er brukt her er Tapioka- og sorghum bakeblanding fra naturligglutenfritt.no. Oppskrift finner du på nettsiden.