Hva gjør NCF?

Her får du et innblikk i noe av det arbeidet NCF gjør!

Nydiagnostiserte.JPG

Kurs for nydiagnostiserte

På nettkurs for nydiagnostiserte lærer du å tilrettelegge for en trygg, glutenfri hverdag! Kurset er gratis, og er eksklusivt for medlemmer i NCF.

Snakkebobler_ 1280x720.jpg

Spør våre eksperter

Hver onsdag kveld svarer ekspertene våre på spørsmål om glutenintoleranse, ernæring og baking. Et populært tilbud som alle kan benytte seg av. Tilbudet er gratis.

image2100 (1).jpg

Kurs for deg som jobber med mat og mennesker

NCF arrangerer gratis nettkurs for ansatte på skole/barnehage og helseinstitusjoner samt for kokker, servitører og kjøkkenpersonell og helsesykepleiere. Les om tilbudet her!

Gutt med megafon_1200x500.jpg

Årlige kampanjer

Årlig arrangerer vi kampanjer med fokus på viktige temaer som vi ønsker å belyse. 

Snakkeboble_grønn_1200x500.jpg

Samtale med ernæringsrådgiver

Som nydiagnostisert har man gjerne tusen spørsmål. Alle nye medlemmer i NCF kan booke en samtale med vår dyktige ernæringsrådgiver helt gratis. 

Vondt i magen 5_1200x500.jpg

En døråpner til grundige undersøkelser

Få en «second opinion» gjennom NCF – et tilbud til de som føler at de ikke kommer noen vei i helsevesenet. 

Årets glutenfrie bedrift 2020- ny.jpg

Årets glutenfrie bedrift

Norsk cøliakiforening deler hvert år ut prisen "Årets glutenfrie bedrift". Prisen skal stimulere til et godt glutenfritt tilbud i markedet.

Elverum_1280x720.jpg

Familiecamp på Elverum

Velkommen til NCFs glutenfrie familiecamp! I år arrangeres leiren fra 30. juni til 4. juli, og som vanlig samles vi på Elverum Folkehøgskule til innholdsrike dager med morsomme aktiviteter hvor mestring, samhold og glutenfri matglede står i fokus.

S 38-39 istockphoto-526181515-2048x2048.jpg

Politisk arbeid om grunnstønaden

Norsk cøliakiforening har jobbet intenst og utrettelig med å forklare politikerne hvorfor kuttene i grunnstønaden er uforsvarlige og urimelige. Regjerings-partiene har dessverre ikke tatt våre innspill til følge.